Flikken Den Bosch

Duur 2 uur en 30 minuten
Aantal Minimaal 10 personen
10 – 14 personen € 23,50 p.p.
15 – 29 personen € 21,50 p.p.
Vanaf 30 personen € 19,50 p.p.
De prijzen zijn exclusief BTW

Den Bosch Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Den Bosch. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Onderweg loop je tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij ‘teamwork’ essentieel is. Los dossier Flikken Den Bosch op! Geniet ondertussen van al het moois wat Den Bosch allemaal te bieden heeft!

Voordat jullie gaan beginnen met dossier Flikken Den Bosch, wordt jullie groep eerst opgesplitst in speciale onderzoeksteams. Elk team speelt tegen de klok en tegen de andere teams. Belangrijk is natuurlijk om het moordwapen te vinden die door de moordenaar is achtergelaten. Langzaam komen jullie erachter wat er precies gebeurd is, wat het motief was van die vreselijke moord en wie er achter zit.

Na twee uur puzzelen staat er een welverdiend drankje op u te wachten. Het is spannend vermaak voor ieder. De begeleider checkt ondertussen je antwoorden. Welke groep past het beste binnen het team van ‘Flikken Den Bosch’?

Het Flikken Den Bosch uitje is inclusief:

Tip:

Uiteraard is Flikken Den Bosch uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. Je kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit bedrijfsuitje? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kun je ook gewoon voor minder personen boeken?