073 20 20 980

Dinner – Escape City Tablet Game in Den Bosch

Details over dit uitje

Beleef deze spannende virtuele game met je vrienden of collega's en geniet tussendoor van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Dit is de Escape City Game van Den Bosch Evenementen, hét uitje in de openlucht voor 'investigators' die er niet vies van zijn om hun hersenen even flink te laten kraken!

In kleine teams gaan jullie de strijd met elkaar aan. Bij dit spannende, interactieve, virtuele spel is het aan u de taak om de door Dr. Crypto gegijzelde mensen zo snel mogelijk vrij te krijgen voordat de klok op 0 staat!

Deze variant is de ideale combinatie van spel en ontspanning, want wij zorgen ervoor dat u niet met een lege maag naar huis gaat. Ondertussen kunt u al uw energie kwijt tijdens dit spannende spel, dat wij halverwege zullen onderbreken om te genieten van een voortreffelijk hoofdgerecht. We sluiten de avond af met een feestelijke prijsuitreiking en een heerlijk nagerecht. Wat wenst u nog meer? In het laatste restaurant van vanavond wordt een mooie prijs overhandigd aan de echte speurneuzen! Veel plezier!

Dit spel boeken als los spel of als lunchgame? U kunt ook kijken op Escape City Tablet Game in Den Bosch of op Lunch – Escape City Tablet Game

Programma-indicatie:

17.00 - 18.00 Diner voorgerecht / speluitleg
18.00 - 19.00 Escape City Tablet Game deel 1
19.00 - 20.00 Diner hoofdgerecht
20.00 - 21.00 Escape City Tablet Game deel 2
21.00 - 22.00 Dessert en prijsuitreiking

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit groepsuitje van Den Bosch Evenementen? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken.

Jouw uitje
  • Prijs:
    10 – 19 personen € 69,50 p.p.
    20 - 29 personen € 64,50 p.p.
    Vanaf 30 personen € 62,50 p.p.
    De prijzen zijn exclusief BTW
  • Duur:
    5 uur
  • Aantal:
    Minimaal 10 personen