Kies uit 167 Bedrijfsuitjes in Den Bosch

Even lekker Den Bosch verkennen met collega’s of zakenpartners? Maak bedrijfsuitjes extra feestelijk met de op maat georganiseerde bedrijfsevents van Den Bosch Evenementen. Wij maken uw verblijf in en om het centrum van deze mooie stad een ware belevenis. Reserveer bijvoorbeeld bedrijfsuitjes zoals de Empire City Game Brunch Game of de altijd gezellige Ranking The Stars Lunch. Al onze bedrijfsuitjes zijn geheel op maat te organiseren en zorgen voor avontuur, gezelligheid of een beetje sportiviteit. Meer weten over onze teambuilding bedrijfsuitjes? Bespreek alle details met onze professionele medewerkers.

Stel al uw vragen aan Sanne!
Contact
Flikken Lunchspel in Den Bosch
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Den Bosch van Den Bosch Evenementen! Uiteraard is het spel niet het enige wat jullie vanmiddag doen. Er zal ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Jullie gaan vandaag op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Rondvaart met de ‘Tapas Sloep’ door Den Bosch
Er is altijd wel een reden te verzinnen om een heerlijke rondvaart door Den Bosch te maken. Bij Den Bosch Evenementen maken wij van jullie rondvaart een culinair feest! Reserveer onze speciale Tapas Sloep en geniet van verrukkelijke pittige gehaktballetjes, chorizo, ansjovis-spiesjes, spareribs, olijven, pepadews, calamaris, kippenvleugeltjes, meloensalade, salami, kip-spiesjes en warm afgebakken brood met kruidenboter en aioli. Tijdens de 1,5 uur durende rondvaart krijgen jullie een complete Tapas maaltijd voorgeschoteld!
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunch Game
Den Bosch Evenementen laat je een zinderende en mysterieuze 'detective story' beleven met je vrienden of collega's. Deze virtuele game zorgt voor spanning en sensatie! In teams gaan jullie op pad door de stad om een moordzaak op te lossen. En dat betekent; aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie om langzamerhand de dader op te sporen. De klok tikt door....
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Escape Room in Den Bosch
Een extra spannend groepsuitje boeken met vrienden en vriendinnen? Los de moeilijkste puzzels en raadsels op onder extreme tijdsdruk, het is de enigste manier om uit deze kamer te komen. Escape Room van Den Bosch Evenementen is een evenement vol spanning en sensatie, want er komt een moment dat je echt denkt dat je voorgoed bent opgesloten..... Over de hele wereld is dit inmiddels bekende spel te spelen, van New York tot Boedapest en uiteraard nu ook in Den Bosch!
Vanaf 12 personen
2 uur
Favoriet
Walking Dinner in Den Bosch
Eten en wandelen in Den Bosch, waarbij Den Bosch Evenementen's gids u tijdens de Walking Dinner de mooiste plekken van de schilderachtige stad laat zien.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Speuren & Varen in Den Bosch
Jullie dag begint met een unieke speurtocht van Den Bosch Evenementen. Een grote diversiteit aan spelprogramma’s ligt voor u klaar, en u maakt zelf de keuze: Flikken Den Bosch of de Get the Picture fotopuzzeltocht.
Vanaf 15 personen
5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Den Bosch
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een gezellig café in Den Bosch? Den Bosch Evenementen organiseert een PubQuiz Dinerspel, een supergezellige quiz vol leuke muziekfragmenten en actuele vragen en mét een lekker diner.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Flikken Den Bosch
Den Bosch Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Den Bosch. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Onderweg loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij ‘teamwork’ essentieel is. Geniet ondertussen van al het moois wat Den Bosch allemaal te bieden heeft!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Varend Moordspeldiner in Den Bosch
Beleef het enige echte originele Moorddiner in Den Bosch, van Den Bosch Evenementen, ook wel bekend als moordspel of moordspeldiner. Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, geschikt voor elk groepsuitje!
Vanaf 20 personen
4.0 uur
Favoriet
Workshop Suppen in Den Bosch
Ontdek hoe mooi de hoofdstad van Brabant is vanaf het water! Met de Workshop Suppen van Den Bosch Evenementen zullen jullie Den Bosch op een bijzondere manier verkennen, namelijk met een surfboard en een peddel. Dit uitje is geschikt voor zowel jong als oud!
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Kunnen jullie de zenuwen in bedwang houden gedurende dit mysterische groepsuitje? Aan de hand van een tablets gaan jullie de stad verkennen en op zoek naar aanwijzingen van deze moordzaak.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Whisky Proeverij in Den Bosch
De Whisky Proeverij van Den Bosch Evenementen is het meest sprankelende uitje in Den Bosch, want van deze workshop wordt je pas écht vrolijk.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet
Workshop Spuiten & Schilderen
Op zoek naar een originele en gave workshop? Kom dan eens een workshop spuiten en schilderen volgen bij Den Bosch Evenementen!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Floating Dinner in Den Bosch
Den Bosch Evenementen heeft verschillende 'keukens' in de hoofdstad van Brabant, bij het Floating Dinner: Soup à la l’oignon? Een sappige steak? Costata ai funghi? Heerlijke tapas?   Wij nemen u mee op onze rondvaartboot in Den Bosch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Scooter Speurtocht in Den Bosch
Het snelste groepsuitje van Den Bosch is nu te boeken voor iedereen die graag gas geeft! De Scooter Speurtocht van Den Bosch Evenementen is een avontuur, een ontdekkingsreis door de stad en zorgt voor dat spannende beetje competitie en teambuilding. Rode stoplichten zijn nog steeds een obstakel, maar veiligheid voorop! Jullie racen van hot naar her om de noodzakelijke punten bij elkaar te sprokkelen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Flikken Dinerspel in Den Bosch
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het bourgondische centrum van Den Bosch. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ghost Tours in Den Bosch
De Ghost Tour van Den Bosch Evenementen is een rondleiding door het centrum van Den Bosch. Tijdens deze ‘Ghost Tour’ ga je onder begeleiding van een 19e-eeuwse stadswachter op zoek naar de legendes en spookverhalen in het historisch centrum van Den Bosch.
Vanaf 10 personen
1,5 uur
Favoriet
Rondvaart met de ‘Sushi Sloep’ door Den Bosch
Jullie willen eens lekker rondvaren door Den Bosch en zoeken nog een luxe sloep die ook nog eens vol lekkernijen zit? Met de Sushi Sloep van Den Bosch Evenementen vaar je in een mooi afgewerkte ruime sloep over de Dieze, de Smalle en Brede Haven, de schitterende Aa, de Buitenhaven en de Stadsdommel. Een 1,5 uur durende rondvaart dus, met onze eigen schipper aan het roer. Tussen de fraaie vergezichten door serveren wij heerlijke Sushi en Sashimi gerechten.
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
PubQuiz Lunchspel in Den Bosch
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een bourgondisch restaurant in Den Bosch? Den Bosch Evenementen organiseert de PubQuiz Lunch, een supergezellige quiz vol leuke muziekfragmenten en actuele vragen en tussendoor geniet u van een lekkere lunch.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Workshop Brabants Worstenbrood maken in Den Bosch
Leer het maken van deze lekkernij van de échte kenners van Den Bosch Evenementen. Samen met uw gezelschap worden er heerlijke Brabantse worstenbroodjes gemaakt in ongeveer 1,5 uur.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet