Kies uit 42 Avondarrangementen in Den Bosch

Wilt u een oergezellig Brabants avondarrangement organiseren in het altijd gezellige en sfeervolle centrum van Den Bosch? Met de speciale avondarrangementen van Den Bosch Evenementen kunt u echt alle kanten op! Kies uit ons enorme aanbod avondarrangementen dat speciale groepsuitje dat precies bij uw avondje uit past. Of u nu op zoek bent naar professioneel entertainment of een snufje hoogstaande cultuur, bij ons organiseert u uw avondarrangement in Den Bosch van A tot Z. Mogen wij alvast een suggestie doen? Het Moorddiner in Den Bosch staat alvast garant voor een avondje spanning, hilariteit en gezelligheid!

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Kunnen jullie de zenuwen in bedwang houden gedurende dit mysterische groepsuitje? Aan de hand van een tablets gaan jullie de stad verkennen en op zoek naar aanwijzingen van deze moordzaak.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Ranking the Stars Diner in Den Bosch
In het Ranking The Stars Diner van Den Bosch Evenementen gaat u in teams uw vrienden of familie eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Tapas Stappen in Den Bosch
Tijdens dit culinaire uitje Tapas Stappen Tour van Den Bosch Evenementen, door de binnenstad van Den Bosch, komt u met onze gids langs meerdere restaurants.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Dinerspel in Den Bosch
U kent het natuurlijk van tv, maar in Den Bosch geven we zo´n ludieke draai aan het Ik hou van Holland dinerspel, dat de polonaise nog maar het begin is.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Flikken Dinerspel in Den Bosch
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het bourgondische centrum van Den Bosch. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Pubquiz Dinerspel in Den Bosch
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een gezellig café in Den Bosch? Den Bosch Evenementen organiseert een PubQuiz Dinerspel, een supergezellige quiz vol leuke muziekfragmenten en actuele vragen en mét een lekker diner.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Floating Dinner in Den Bosch
Den Bosch Evenementen heeft verschillende 'keukens' in de hoofdstad van Brabant, bij het Floating Dinner: Soup à la l’oignon? Een sappige steak? Costata ai funghi? Heerlijke tapas?   Wij nemen u mee op onze rondvaartboot in Den Bosch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Varend Moordspeldiner in Den Bosch
Beleef het enige echte originele Moorddiner in Den Bosch, van Den Bosch Evenementen, ook wel bekend als moordspel of moordspeldiner. Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, geschikt voor elk groepsuitje!
Vanaf 20 personen
4.0 uur
Favoriet
Crazy Dinner Game in Den Bosch
Drie restaurants in Den Bosch, en meerdere opdrachten, die u in het Crazy Dinner Game van Den Bosch Evenementen per team moet uitvoeren.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ghost Tours in Den Bosch
De Ghost Tour van Den Bosch Evenementen is een rondleiding door het centrum van Den Bosch. Tijdens deze ‘Ghost Tour’ ga je onder begeleiding van een 19e-eeuwse stadswachter op zoek naar de legendes en spookverhalen in het historisch centrum van Den Bosch.
Vanaf 10 personen
1,5 uur
Favoriet
Rondvaart met de ‘Tapas Sloep’ door Den Bosch
Er is altijd wel een reden te verzinnen om een heerlijke rondvaart door Den Bosch te maken. Bij Den Bosch Evenementen maken wij van jullie rondvaart een culinair feest! Reserveer onze speciale Tapas Sloep en geniet van verrukkelijke pittige gehaktballetjes, chorizo, ansjovis-spiesjes, spareribs, olijven, pepadews, calamaris, kippenvleugeltjes, meloensalade, salami, kip-spiesjes en warm afgebakken brood met kruidenboter en aioli. Tijdens de 1,5 uur durende rondvaart krijgen jullie een complete Tapas maaltijd voorgeschoteld!
Vanaf 8 personen
1.5 uur
Favoriet
Whisky Proeverij in Den Bosch
De Whisky Proeverij van Den Bosch Evenementen is het meest sprankelende uitje in Den Bosch, want van deze workshop wordt je pas écht vrolijk.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet
Moorddiner in Den Bosch
Beleef het enige echte originele Moorddiner in Den Bosch, van Den Bosch Evenementen, ook wel bekend als moordspel of moordspeldiner.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Wie is de Meesterchef?!
Wordt u de nieuwe Meesterchef van ‘s-Hertogenbosch? Ontdek nu wie binnen uw gezelschap de beste chefs zijn, met dit culinaire uitje van Den Bosch Evenementen! Zo weet u in het vervolg bij wie u zonder zorgen kunt aanschuiven voor het eten.
Vanaf 12 personen
3.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Dinner
De Kolonisten van Catan is misschien wel een populair bordspel dat aan de keukentafel wordt gespeeld, wij hebben het omgetoverd tot een 'real life' City Game dat in teams gewoon in de buitenlucht wordt gespeeld. Wij zorgen ervoor dat u niet hongerig naar huis terugreist, want gedurende het spel schuift u in drie verschillende restaurants naar keuze aan voor een uitgebreid diner. Koloniseer het centrum van de stad, probeer andere teams voor te zijn en neem onze felbegeerde prijs in ontvangst!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Strip Diner in Den Bosch
Bent u opzoek naar een verleidelijke show voor een vrijgezellenfeest of een groepsuitje? Den Bosch Evenementen biedt u het Strip Diner aan waarbij het zeker weten warm zult krijgen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Popquiz Diner in Den Bosch
Als u van muziek houdt, van dansen én van lekker eten, dan is het Popquiz Diner van Den Bosch Evenementen in Den Bosch zeker iets voor u.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Dinner – Escape City Tablet Game in Den Bosch
Maak kennis met de Escape City Tablet Dinner Game van Den Bosch Evenementen in Den Bosch. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een heerlijk 3-gangen diner, waarbij u drie verschillende restaurants bezoekt.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Empire City Dinner Tablet Game in Den Bosch
Maak kennis met de Empire City Dinner Game van Den Bosch Evenementen: een hypermodern, virtueel GPS spel in Den Bosch, in combinatie met een 3-gangen diner.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Dinner in Den Bosch
Eten en wandelen in Den Bosch, waarbij Den Bosch Evenementen's gids u tijdens de Walking Dinner de mooiste plekken van de schilderachtige stad laat zien.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet