Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Arrangement in Den Bosch

Details over dit uitje

Start uw arrangement met een heerlijk kopje koffie/thee en een Bossche Bol. Wij hebben een gezellige locatie hiervoor gevonden, namelijk het Golden Tulip Hotel Central op de Grote Markt.

14.30 – 17.30 Get the Picture Fotopuzzeltocht

U leert Den Bosch in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Den Bosch Evenementen, door het centrum van de stad.

Diverse opdrachten staan in op het programma, dus maak uw borst maar nat… en niet de camera!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in een aantal teams en elk team gaat op weg om de mooiste plaatjes vast te leggen, natuurlijk op basis van enige opdrachten die wij u inmiddels hebben gegeven.

Als een echte paparazzi gaat u op pad om de mooiste Bosschenaren… ehh Bossche monumenten vast te leggen. Cultuurhistorie in overvloed (maar er zijn ook leuke Brabantse heren of dames om te kieken natuurlijk!).

Uiteraard volgt na afloop een flinke evaluatie en kunt u genieten van een afsluitende borrel. Na afloop krijgt u alle foto’s digitaal toegestuurd. Story en Panorama staan al te trappelen…

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Een camera voor elk team
  • Foto’s naderhand digitaal opgestuurd
  • 1 drankje
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip.

17.45 – 19.45 Diner

Het arrangement wordt afgesloten met een heerlijk 3-gangendiner bij het Golden Tulip Hotel Central op de Grote Markt. Geniet van een diner met een heerlijk stukje vlees of een, speciaal voor deze avond geprepareerde, vegetarische verrassing, vraag onze medewerkers naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan