Kies uit 78 Spelprogramma's in Den Bosch

De uniek spelprogramma’s van Den Bosch Evenementen, op een rijtje voor u geselecteerd. Kies uit tientallen gezellige en feestelijke spelprogramma’s, te reserveren in en om het centrum, bedacht om uw groepsuitje of bedrijfsuitje extra speciaals te geven. Wij bieden u originele spelprogramma’s die geheel op maat voor u worden georganiseerd. Boek onze Sherlock Holmes City Game voor een geweldig avontuur in Den Bosch of laat u zich eens van uw ludieke kant zien tijdens de altijd opwindende Crazy 88 Carnavals Editie. Bekijk al onze spelprogramma’s en selecteer het spel dat helemaal bij u past

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Flikken Den Bosch
Den Bosch Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Den Bosch. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Onderweg loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij ‘teamwork’ essentieel is. Geniet ondertussen van al het moois wat Den Bosch allemaal te bieden heeft!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Get the Picture Arrangement in Den Bosch
U leert Den Bosch in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Den Bosch Evenementen, door het centrum van de stad.   Diverse opdrachten staan in op het programma, dus maak uw borst maar nat... en niet de camera!
Vanaf 10 personen
6 uur
Favoriet
Ranking the Stars in Den Bosch
Een fantastisch spel in Den Bosch? Speel Ranking the Stars, met onze eigen Paul de Leeuw als doldwaze quizmaster, waarbij alle geheimen op tafel komen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Lunch Game
Den Bosch Evenementen laat je een zinderende en mysterieuze 'detective story' beleven met je vrienden of collega's. Deze virtuele game zorgt voor spanning en sensatie! In teams gaan jullie op pad door de stad om een moordzaak op te lossen. En dat betekent; aanwijzingen zien te vinden, deze op de juiste wijze interpreteren en dan snel door naar de volgende locatie om langzamerhand de dader op te sporen. De klok tikt door....
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Game in Den Bosch
In het centrum van Den Bosch speelt u een spectaculaire virtuele game van Den Bosch Evenementen. De politie heeft dringend jullie hulp nodig om een lastige moordzaak op te lossen.
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
The Pain Game in Den Bosch
Een spelprogramma om van te griezelen, een game show om je vingers bij op te vreten! Speel The Pain Game van Den Bosch Evenementen en zet jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch helemaal op de kaart. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in het centrum van de stad voor de ultieme test! Wie heeft stalen zenuwen?  
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Sex and the City Game in Den Bosch
Meiden opgelet! Het Sex and the City uitje van Den Bosch Evenementen maakt van jullie vrijgezellenfeest een doldwaze en onvergetelijke dag. Sex and the City in 's-Hertogenbosch betekent fun, melige gezelligheid  en samen een onvergetelijke dosis lol maken met al je vriendinnen. Geschikt als groepsuitje of vrijgezellenfeest voor dames die de boel een beetje op stelten willen zetten.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Speuren & Varen in Den Bosch
Jullie dag begint met een unieke speurtocht van Den Bosch Evenementen. Een grote diversiteit aan spelprogramma’s ligt voor u klaar, en u maakt zelf de keuze: Flikken Den Bosch of de Get the Picture fotopuzzeltocht.
Vanaf 15 personen
5 uur
Favoriet
Sherlock Holmes Tablet Dinner Game
Beleef de spannendste City Game van dit moment met vrienden of collega's en geniet tussendoor even van overheerlijke gerechten in maar liefst drie verschillende restaurants! Kunnen jullie de zenuwen in bedwang houden gedurende dit mysterische groepsuitje? Aan de hand van een tablets gaan jullie de stad verkennen en op zoek naar aanwijzingen van deze moordzaak.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Footdarts in Den Bosch
Een unieke combinatie van voetbal en darts, namelijk hét Footdarts arrangement van Den Bosch Evenementen!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Scooter Speurtocht in Den Bosch
Het snelste groepsuitje van Den Bosch is nu te boeken voor iedereen die graag gas geeft! De Scooter Speurtocht van Den Bosch Evenementen is een avontuur, een ontdekkingsreis door de stad en zorgt voor dat spannende beetje competitie en teambuilding. Rode stoplichten zijn nog steeds een obstakel, maar veiligheid voorop! Jullie racen van hot naar her om de noodzakelijke punten bij elkaar te sprokkelen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Pubquiz in Den Bosch
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een gezellig café in Den Bosch? Den Bosch Evenementen organiseert de PubQuiz, een supergezellige quiz vol leuke muziekfragmenten en actuele vragen. Onze quizmaster staat voor u klaar om van uw bezoek aan Den Bosch een volwaardige mix te maken van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo, geheel 'gerestyled' tot de enige echte PubQuiz.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Quiz in Den Bosch
Bij Hoevelaken linksaf, of was het nou rechtsaf? Deze en andere vragen over Hollandse hits passeren in de Ik hou van Holland quiz in Den Bosch de revue.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
De Kolonisten van Den Bosch
Als een echte kolonist rondlopen in Den Bosch, gebieden veroveren, grondstoffen plunderen en meer van dat alles...welkom bij onze eigen LIVE aflevering van 'Kolonisten van Catan'. Deze nieuwste City Game van Den Bosch Evenementen zet het fameuze en meest populaire bordspel van dit moment om in een avontuurlijke ontdekkingstocht door Den Bosch. Het ideale groepsuitje voor iedereen die meer wilt doen dan alleen een bioscoopje of restaurantje bezoeken en wat aan echte teambuilding wilt doen.
Vanaf 10 personen
2.0 uur
Favoriet
Varend Moordspeldiner in Den Bosch
Beleef het enige echte originele Moorddiner in Den Bosch, van Den Bosch Evenementen, ook wel bekend als moordspel of moordspeldiner. Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, geschikt voor elk groepsuitje!
Vanaf 20 personen
4.0 uur
Favoriet
Flikken Dinerspel in Den Bosch
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het bourgondische centrum van Den Bosch. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Escape City Tablet Game in Den Bosch
Den Bosch Evenementen biedt u de Escape City Game aan in hartje Den Bosch waar teambuilding, logisch nadenken en snelheid van groot belang zijn. Leuk als bedrijfsuitje of om samen te spelen met vrienden of familie!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Oud-Hollandse Spelletjes in Den Bosch
Kinderen en tieners mogen dan volledig gedigitaliseerd zijn, ze weten niet wat ze meemaken als ze echte Oud-Hollandse spelletjes gaan spelen in Den Bosch.
Vanaf 15 personen
2.5 uur
Favoriet
Flikken Lunchspel in Den Bosch
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Den Bosch van Den Bosch Evenementen! Uiteraard is het spel niet het enige wat jullie vanmiddag doen. Er zal ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Jullie gaan vandaag op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Jeroen Bosch Speurtocht in Den Bosch
Wilt u het Bosch500 jaar op een speciale manier beleven? Hoe goed kent u de stad en onze bekendste schilder? Bij de Jheronimus Bosch speurtocht van Den Bosch Evenementen wordt uw kennis op de proef gesteld. Het beste team wint de hoofdprijs.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet