Kies uit 244 Groepsuitjes in Den Bosch

Bent u op zoek naar groepsuitjes in Den Bosch, of een compleet arrangement voor uw familie-uitje? Wilt u een vrijgezellenfeest organiseren, of heeft u een goede vergaderlocatie nodig of een goed idee voor een origineel bedrijfsfeest? Den Bosch Evenementen organiseert alles wat u nodig heeft voor een speciaal groepsuitje. Naast speurtochten, workshops, themafeesten en spelarrangementen regelen wij zo een speciale vergaderlocatie inclusief hapjes en drankjes. Voor unieke Groepsuitjes Den Bosch boekt u heel gemakkelijk uw evenement op maat!

 

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Footdarts in Den Bosch
Een unieke combinatie van voetbal en darts, namelijk hét Footdarts arrangement van Den Bosch Evenementen!
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
Archery Tag in Den Bosch
Den Bosch Evenementen biedt het spannendste/meest uitdagende spel aan van het moment, Archery Tag!
Vanaf 10 personen
1,5 uur
Favoriet
Een Uur Brabantse Humor in Den Bosch
Met Den Bosch Evenementen leert u pas wat lachen is, tijdens hét Brabantse Humor uurtje! Wij hebben voor jullie één van de bekendste en meest gevraagde Brabantse Tonprater gestrikt, zijn typetjes zijn keigoed en knotsgek….
Vanaf 10 personen
1 uur
Favoriet
Whisky Proeverij in Den Bosch
De Whisky Proeverij van Den Bosch Evenementen is het meest sprankelende uitje in Den Bosch, want van deze workshop wordt je pas écht vrolijk.
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet
Workshop Spuiten & Schilderen
Op zoek naar een originele en gave workshop? Kom dan eens een workshop spuiten en schilderen volgen bij Den Bosch Evenementen!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Ghost Tours in Den Bosch
De Ghost Tour van Den Bosch Evenementen is een rondleiding door het centrum van Den Bosch. Tijdens deze ‘Ghost Tour’ ga je onder begeleiding van een 19e-eeuwse stadswachter op zoek naar de legendes en spookverhalen in het historisch centrum van Den Bosch.
Vanaf 10 personen
1,5 uur
Favoriet
Speuren & Varen in Den Bosch
Jullie dag begint met een unieke speurtocht van Den Bosch Evenementen. Een grote diversiteit aan spelprogramma’s ligt voor u klaar, en u maakt zelf de keuze: Flikken Den Bosch of de Get the Picture fotopuzzeltocht.
Vanaf 15 personen
5 uur
Favoriet
Varend Moordspeldiner in Den Bosch
Beleef het enige echte originele Moorddiner in Den Bosch, van Den Bosch Evenementen, ook wel bekend als moordspel of moordspeldiner. Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, geschikt voor elk groepsuitje!
Vanaf 20 personen
4.0 uur
Favoriet
Scooter Speurtocht in Den Bosch
Het snelste groepsuitje van Den Bosch is nu te boeken voor iedereen die graag gas geeft! De Scooter Speurtocht van Den Bosch Evenementen is een avontuur, een ontdekkingsreis door de stad en zorgt voor dat spannende beetje competitie en teambuilding. Rode stoplichten zijn nog steeds een obstakel, maar veiligheid voorop! Jullie racen van hot naar her om de noodzakelijke punten bij elkaar te sprokkelen.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
Flikken Lunchspel in Den Bosch
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Den Bosch van Den Bosch Evenementen! Uiteraard is het spel niet het enige wat jullie vanmiddag doen. Er zal ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Jullie gaan vandaag op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Flikken Dinerspel in Den Bosch
Dit kan wel eens een hele gezellige avond worden in het bourgondische centrum van Den Bosch. Nou ja.. gezellig? Er moet tussen de gerechten door wel een mysterieuze moordzaak opgelost worden. Hiervoor dienen jullie diverse donker steegjes af te struinen op zoek naar informatie. Hopelijk haalt elk team het tot de finishlocatie….
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Floating Dinner in Den Bosch
Den Bosch Evenementen heeft verschillende 'keukens' in de hoofdstad van Brabant, bij het Floating Dinner: Soup à la l’oignon? Een sappige steak? Costata ai funghi? Heerlijke tapas?   Wij nemen u mee op onze rondvaartboot in Den Bosch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Workshop Suppen in Den Bosch
Ontdek hoe mooi de hoofdstad van Brabant is vanaf het water! Met de Workshop Suppen van Den Bosch Evenementen zullen jullie Den Bosch op een bijzondere manier verkennen, namelijk met een surfboard en een peddel. Dit uitje is geschikt voor zowel jong als oud!
Vanaf 8 personen
2 uur
Favoriet
Flikken Den Bosch
Den Bosch Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Den Bosch. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Onderweg loopt u tegen allerlei vraagstukken en raadsels aan, waarbij ‘teamwork’ essentieel is. Geniet ondertussen van al het moois wat Den Bosch allemaal te bieden heeft!
Vanaf 10 personen
2.5 uur
Favoriet
Workshop Linedancing in Den Bosch
Interesse in de leukste dans uit Amerika? En wilt u graag een workshop volgen? Den Bosch Evenementen heeft voor u de Workshop Linedancing in Den Bosch.
Vanaf 12 personen
1.5 uur
Favoriet
Workshop Brabants Worstenbrood maken in Den Bosch
Leer het maken van deze lekkernij van de échte kenners van Den Bosch Evenementen. Samen met uw gezelschap worden er heerlijke Brabantse worstenbroodjes gemaakt in ongeveer 1,5 uur.
Vanaf 10 personen
1.5 uur
Favoriet
8-uurs vergaderarrangement in het centrum van Den Bosch
In het midden van het oude stadshart, aan de rand van de historische Markt bevindt zich wat de Bosschenaar wel aanduidt als ‘de huiskamer van de stad’. Beter kan het niet worden uitgedrukt, de huiskamer is namelijk het warmste, gezelligste plekje van het huis, dat geborgenheid biedt.
Vanaf 10 personen
8 uur uur
Favoriet
Vergaderen aan de Historische Markt in Den Bosch
In het midden van het oude stadshart, aan de rand van de historische Markt bevindt zich wat de Bosschenaar wel aanduidt als ‘de huiskamer van de stad’. Beter kan het niet worden uitgedrukt, de huiskamer is namelijk het warmste, gezelligste plekje van het huis, dat geborgenheid biedt. Daar waar het goed toeven is na gedane arbeid, waar je heerlijk tot rust komt in je eigen vertrouwde omgeving. Hotel Central heeft deze mooie benaming niet voor niets verworven. Al meer dan honderd jaar biedt Hotel Central gastvrijheid aan vele Bossche activiteiten, verschillend van aard en soort.
Vanaf 10 personen
8 uur
Favoriet
Get the Picture Arrangement in Den Bosch
U leert Den Bosch in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Den Bosch Evenementen, door het centrum van de stad.   Diverse opdrachten staan in op het programma, dus maak uw borst maar nat... en niet de camera!
Vanaf 10 personen
6 uur
Favoriet
Jeroen Bosch Speurtocht in Den Bosch
Wilt u het Bosch500 jaar op een speciale manier beleven? Hoe goed kent u de stad en onze bekendste schilder? Bij de Jheronimus Bosch speurtocht van Den Bosch Evenementen wordt uw kennis op de proef gesteld. Het beste team wint de hoofdprijs.
Vanaf 10 personen
3 uur
Favoriet