Kies uit 36 Dagarrangementen in Den Bosch

Kies uit tientallen gezellige en verrassende dagarrangementen net dat ene speciale dagarrangement dat het best past bij uw dagje uit in Den Bosch. Wilt u een dagarrangement op maat organiseren voor uw groepsuitje in het altijd fraaie centrum van ‘s-Hertogenbosch? Den Bosch Evenementen beschikt over een enorm aanbod avontuurlijke, gezellige en culturele uitjes voor iedereen. Wat dacht u van ons aantrekkelijke Ranking The Stars Lunch of een Crime City Brunch Game met alle vrienden of collega’s? Wij organiseren uw dagarrangement geheel op maat en precies zoals u het wilt. Kijk en vergelijk!

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Ranking the Stars Lunch in Den Bosch
Bij de Ranking the Stars Lunch van Den Bosch Evenementen wordt het smullen geblazen, maar ontdekt u allerlei geheimen van familie of vrienden.
Vanaf 10 personen
3.5 uur
Favoriet
PubQuiz Lunchspel in Den Bosch
Een groepsuitje of bedrijfsuitje organiseren in een bourgondisch restaurant in Den Bosch? Den Bosch Evenementen organiseert de PubQuiz Lunch, een supergezellige quiz vol leuke muziekfragmenten en actuele vragen en tussendoor geniet u van een lekkere lunch.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Empire City Game & Borrelboot in Den Bosch
In het centrum van Den Bosch nemen wij u mee voor een spannend gezelschapsspel in de buitenlucht om u daarna vervolgens heerlijk rond te varen over de Bossche waterwegen. Een bedrijfsuitje waar gezelligheid en teambuilding bovenaan staan en waarbij u uw creativiteit en energie de vrije loop kunt laten.
Vanaf 15 personen
4.5 uur
Favoriet
Walking Brunch in Den Bosch
De Walking Brunch is een gezellige stadswandeling en rondleiding met gids van Den Bosch Evenementen, in combinatie met een lekker hapje eten in Den Bosch.
Vanaf 10 personen
4.0 uur
Favoriet
Escape Room – Borrelboot in Den Bosch
Van New York tot Boedapest en uiteraard nu ook in Den Bosch kan je je met vrienden, collega's of familie laten opsluiten in de Escape Room. Dit inmiddels zeer populaire groepsuitje of bedrijfsuitje draait om het oplossen van raadsels en puzzels met als doel om jezelf te bevrijden uit een apart ingerichte kamer die geheel akoestisch is afgeschermd van de buitenwereld. Na alle spanning kunnen jullie daarna even heerlijk ontspannen en verhalen uitwisselen aan boord van onze Borrelboot.
Vanaf 15 personen
5 uur
Favoriet
Flikken Lunchspel in Den Bosch
Zijn jullie er klaar voor om als echte detectives op pad te gaan? Los een geheimzinnig moordmysterie op tijdens Flikken Den Bosch van Den Bosch Evenementen! Uiteraard is het spel niet het enige wat jullie vanmiddag doen. Er zal ook nog eens een overheerlijke lunch geserveerd worden in drie verschillende restaurants. Goede detectives moeten natuurlijk wel goed verzorgd worden. Jullie gaan vandaag op zoek naar de beste rechercheur in jullie gezelschap.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Wie is de Rat Lunch in Den Bosch
De Wie is de Rat lunch van Den Bosch Evenementen is het leukste spel met raadsels en puzzels, inclusief lunch, en wordt in Den Bosch gespeeld in teams.
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Get the Picture Arrangement in Den Bosch
U leert Den Bosch in detail kennen tijdens deze stadswandeling en fotospeurtocht Get the Picture van Den Bosch Evenementen, door het centrum van de stad.   Diverse opdrachten staan in op het programma, dus maak uw borst maar nat... en niet de camera!
Vanaf 10 personen
6 uur
Favoriet
Brabantse Smartlappentour in Den Bosch
Uw Brabantse Smartlappentour van Den Bosch Evenementen begint met een ontspannen uurtje Bourgondisch koffietafelen en een lekkere Bossche Bol.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Crime Tablet Brunch Game in Den Bosch
Maak in Den Bosch kennis met de Crime City Brunch Game van Den Bosch Evenementen: een hypermodern, virtueel GPS spel, gecombineerd met een heerlijk 3-gangen brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Beppen en Steppen Brunch in Den Bosch
Op de step naar diverse gezellige restaurants in Den Bosch: de Beppen en Steppen Brunch van Den Bosch Evenementen leidt u sportief door de stad.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Ik hou van Holland Lunch in Den Bosch
Wist u dat u de hilarische Ik hou van Holland lunch quiz midden in Den Bosch kunt spelen? Met teams strijden om de felbegeerde hoofdprijs en de eer.
Vanaf 10 personen
3.0 uur
Favoriet
Moordlunch in Den Bosch
Beleef een waanzinnige moordlunch in Den Bosch, voorzien van het juiste script, mooie kostuums en een professionele acteur, van Den Bosch Evenementen.
Vanaf 6 personen
4.0 uur
Favoriet
Lunch – Escape City Tablet Game – Borrel in Den Bosch
Zoekt u een afwisselend uitje? Bij de 'Lunch - Escape City Tablet Game - Borrel' van Den Bosch Evenementen in Den Bosch starten we de middag goed met een heerlijke lunch.
Vanaf 10 personen
4 uur
Favoriet
Empire City Brunch Tablet Game in Den Bosch
Maak in Den Bosch kennis met de Empire City Brunch Game van Den Bosch Evenementen. Een hypermodern, virtueel GPS spel in combinatie met een overheerlijke brunch.
Vanaf 12 personen
4.5 uur
Favoriet
Broodjeslunch – Steptocht – Proeverij in Den Bosch
Een dagarrangement van Den Bosch Evenementen met Broodjeslunch - Steptocht - Proeverij: lekker eten, een prachtige steptocht, en een proeverij naar keuze.
Vanaf 10 personen
4.5 uur
Favoriet
Lunch – Empire City Tablet Game – Borrel in Den Bosch
De Lunch - Empire City Game - Borrel van Den Bosch Evenementen is een afwisselend arrangement in Den Bosch, met alles er op en er aan.
Vanaf 12 personen
4.0 uur
Favoriet
Kolonisten van Catan Tablet Lunch
Den Bosch Evenementen zet de leukste en meest populaire games om in openlucht City Games! Bij ons reserveer je met elke grote of kleinere groep de Kolonisten van Catan in de buitenlucht! Het spel wordt gespeeld in het centrum van Den Bosch en wordt georganiseerd inclusief een heerlijke lunch in maar liefst drie verschillende restaurants naar keuze. Een uniek groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die houdt van avontuur en ludieke spanning!
Vanaf 10 personen
5 uur
Favoriet
Brabantse Inburgeringscursus in Den Bosch
Inburgeren? Fluitje van een cent. Eerst neemt Den Bosch Evenementen's gids u in de Brabantse Inburgeringscursus mee op een stadswandeling door Den Bosch.
Vanaf 15 personen
4.0 uur
Favoriet
Grote Groepen Arrangement in Den Bosch
Voor groepen van 50 of meer personen heeft Den Bosch Evenementen het unieke Grote Groepen Arrangement met rondleiding, spel, lunch, diner.
Vanaf 50 personen
10.0 uur
Favoriet