073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter vaar- en wandeltocht

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Winter vaar- en wandeltocht

Beleef samen met Den Bosch Evenementen Den Bosch te voet en te water. Den Bosch is een echte vestingsstad met een rijke geschiedenis. Bij ons leert U hoe de stad zich door de eeuwen heen heeft verdedigd. Bezichtig de stadsmuren en vestingwerken. Tijdens de wandelingen luistert u naar interessante verhalen.
Vervolgens stap je aan boord van onze overdekte boot. U vaart naar het zuiden en ziet o.a. een vergezicht op de kim. Uiteindelijk keert u terug naar Bastion Oranje. Dit alles onder het genot van een warme glühwein en levendige verhalen.

Inclusief:
  • Enthousiaste gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Vaartocht met schipper
  • Een glaasje warme glühwein (alleen in de winter)
  • Ook te boeken als zomereditie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

LET OP!

In periodes van aanzienlijke regenval bestaat de kans dat we niet kunnen varen vanwege het hoge waterpeil. Dit kan ook het geval zijn bij vorst en/of storm. Als alternatief bieden we u graag een rondleiding door het Bastion Oranje aan.

Ben je klaar voor een reis door de tijd? Stap binnen in de historische wereld van Bastion Oranje, gelegen in het hart van Den Bosch. Bastion Oranje vormt het meest recente toevoeging aan de vestingwerken van 's-Hertogenbosch. Het werd in 1634 opgericht als een integraal onderdeel van de verdedigingswerken van de stad. In 1629 werd de stad veroverd door de Staatse legers onder leiding van prins Frederik Hendrik.

Tijdens deze rondleiding heeft u de mogelijkheid om de eeuwenoude stadsmuren met schietgaten te bezichtigen, of kunt u genieten van het aangrenzende park en een uniek panoramisch uitzicht over het prachtige natuurgebied van het Bossche Broek.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan