Kies uit 7 Vergaderarrangementen in Den Bosch

Deftig of chique vergaderen, landelijk, stedelijk of informeel vergaderen, bij Den Bosch Evenementen vergadert u op de mooiste locaties in en rondom Den Bosch. Goed verzorgde vergaderarrangementen zodat u uw zakenpartners, collega’s of geïnteresseerden op originele wijze kunt verwelkomen en onderhouden. Vergaderen in Engelse stijl of Bourgondisch Vergaderen met een bijbehorende kookworkshop, kies uit onze brede aanbod locaties en arrangementen. Wij hebben alles in huis om van uw meeting een vruchtbare, productieve en ontspannen happening te maken.

Stel al uw vragen aan Anissa!
Contact
Vergaderen aan de Historische Markt in Den Bosch
In het midden van het oude stadshart, aan de rand van de historische Markt bevindt zich wat de Bosschenaar wel aanduidt als ‘de huiskamer van de stad’. Beter kan het niet worden uitgedrukt, de huiskamer is namelijk het warmste, gezelligste plekje van het huis, dat geborgenheid biedt. Daar waar het goed toeven is na gedane arbeid, waar je heerlijk tot rust komt in je eigen vertrouwde omgeving. Hotel Central heeft deze mooie benaming niet voor niets verworven. Al meer dan honderd jaar biedt Hotel Central gastvrijheid aan vele Bossche activiteiten, verschillend van aard en soort.
Vanaf 10 personen
8 uur
Favoriet
8-uurs vergaderarrangement in het centrum van Den Bosch
In het midden van het oude stadshart, aan de rand van de historische Markt bevindt zich wat de Bosschenaar wel aanduidt als ‘de huiskamer van de stad’. Beter kan het niet worden uitgedrukt, de huiskamer is namelijk het warmste, gezelligste plekje van het huis, dat geborgenheid biedt.
Vanaf 10 personen
8 uur uur
Favoriet
Brabants Vergaderen in Den Bosch
Vlakbij het station in een prachtig herenhuis in Den Bosch is een mooie stijlvolle ruimte beschikbaar voor Brabants Vergaderen met prima faciliteiten.
Vanaf 10 personen
8.5 uur
Favoriet
Vergaderen in Engelse Stijl in Den Bosch
Den Bosch Evenementen vond voor u een etablissement om ontspannen te vergaderen in Engelse Stijl in een unieke pand, in het centrum van Den Bosch.
Vanaf 10 personen
9.0 uur
Favoriet
Trendy Vergaderen in Den Bosch
Kom Trendy Vergaderen en aansluitend heerlijk lunchen bij een hoogstaand restaurant in centrum Den Bosch, met aansluitend een rondleiding met gids en meer.
Vanaf 10 personen
9.0 uur
Favoriet
Vergaderen op het Water in Den Bosch
Bij Vergaderen op het Water laat Den Bosch Evenementen u varend de mooiste vaarwegen én lopend hartje Den Bosch zien en geniet u van een heerlijke lunch.
Vanaf 18 personen
7.5 uur
Favoriet
Bourgondisch Vergaderen in Den Bosch
Bourgondisch Vergaderen is een uniek arrangement van Den Bosch Evenementen bij Den Bosch, waar u uw gasten in de watten kunt leggen. Een uniek vergaderarrangement, op één van de mooiste locaties in Den Bosch,  waar u uw gasten, klanten of collega´s heerlijk in de watten kunt leggen. Maak gebruik van de ontspannen vergaderruimte, ons complete lunchbuffet, de gezellige  stadswandeling en een afsluitende mediterrane hapjes workshop. 
Vanaf 10 personen
10.0 uur
Favoriet