Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

8-uurs vergaderarrangement in het centrum van Den Bosch

Details over dit uitje

In het midden van het oude stadshart, aan de rand van de historische Markt bevindt zich wat de Bosschenaar wel aanduidt als ‘de huiskamer van de stad’. Beter kan het niet worden uitgedrukt, de huiskamer is namelijk het warmste, gezelligste plekje van het huis, dat geborgenheid biedt.

Daar waar het goed toeven is na gedane arbeid, waar je heerlijk tot rust komt in je eigen vertrouwde omgeving. Hotel Central heeft deze mooie benaming niet voor niets verworven. Al meer dan honderd jaar biedt Hotel Central gastvrijheid aan vele Bossche activiteiten, verschillend van aard en soort.

In de huiskamer van de stad heet Den Bosch Evenementen u welkom en bieden wij u een 8-uurs vergaderarrangement aan. Dit is inclusief een beamer met scherm, flipover, onbeperkt koffie en thee tijdens de vergadering, een selectie zoetigheden, een mand met vers fruit en ook een lunchbuffet. Standaard is in de zaal aanwezig: vergaderkit, naamkaartjes, notitieblokjes met pen, ijswater, mintjes en koekjes.

Programma indicatie:

09:00 uur – 17.00 uur Vergaderen
12.30 uur – 13.30 uur Lunchbuffet

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Den Bosch Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan