073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
8.8/10 gebaseerd op 188 reviews van Trustpilot
Harry van het Goor
juni 20, 2024
Ze weten echt alles van en over Den Bosch
Ook al duurde de standswandeling 4 uur dan was gids Wim nog niet uitverteld.
Lees meer
Hulpiau Ivan
juni 20, 2024
Creatieve medewerking om een oplossing…
Creatieve medewerking om een oplossing te vinden, correcte afspraken. Zeer goed verzorgd evenement. Ook perfecte opvolging en oplossingsgericht tijdens het event.
Lees meer
Dorine Bekkers
maart 28, 2024
We hebben een erg gezellige biking…
We hebben een erg gezellige biking brunch in Den Bosch gehad. De fietsen werden gebracht bij ons vertrekpunt in de wijk Deuteren, vlak bij onze werkplek. De gids heeft ons naar mooie onbekende plekjes in Den Bosch gebracht. Bij de deelnemende restaurants waren de tafels gereserveerd en hebben we heerlijk gegeten. Het was een hele leuke activiteit voor ons team.
Lees meer
Barbra
maart 25, 2024
Goede organisatie
Duidelijke communicatie. Gids tijdens walking dinner in Den Bosch was top.
Lees meer
Cindy
december 22, 2023
Leuke evenementen & goed geregeld
Gemakkelijk om een leuk evenement te organiseren, goed contact met Den Bosch Evenementen.
Lees meer
Lois
oktober 10, 2022
Top uitje!
Wij hebben een heel gezellig uitje gehad met fijne begeleiding en goede service voorafgaand aan het uitje. Alles was duidelijk en fantastisch geregeld!
Lees meer
Antoine Jansen
augustus 23, 2022
Erg leuke vrijgezellen dag voor 1 van…
Erg leuke vrijgezellen dag voor 1 van mijn beste maten op deze manier kunnen regelen. Goede organisatie, erg behulpzaam. Ze denken met je mee en brengen een hoop nieuwe ideeën op.
Lees meer
Clau en Lau
april 11, 2022
Super teamuitje
Wij hebben een zeer gezellig en goed georganiseerd teamuitje gehad waarin ook zeer proactief meegedacht werd met ideeën en oplossingen nadat wij het moesten verzetten ivm Covid. Dikke pluim voor de gidsen die het ook op een zeer boeiende manier vertelden.
Lees meer
Demi
november 1, 2021
Ik heb een super ervaring met Den Bosch…
Ik heb een super ervaring met Den Bosch Evenementen. Een leuke activiteit gedaan en zeer fijn contact gehad met Doukje. Luistert goed naar je wensen. Kortom een aanrader!
Lees meer
Marion
oktober 28, 2021
Super fijn contact gehad met Doukje
Super fijn contact gehad met Doukje! Dag was goed geregeld, rondleiding was erg boeiend en het avondeten bij van Puffelen was goed geregeld en lekker
Lees meer
Irene Barten
juli 16, 2021
Geweldig meegedacht voor een top vrijgezellendag!
Een vrijgezellenfeest organiseren in Coronatijd is een stressvolle aangelegenheid. Daarom ben ik super blij dat Anissa mij goed heeft geholpen en geadviseerd. We hadden meerdere scenario’s voor de dag (3 juli) bedacht, zodat we konden schakelen als het nodig was m.b.t. RIVM maatregelen. We hebben gekozen om een Expeditie Robinson city game te spelen. Dit was erg leuk om te doen, met leuke games in verschillende teams door het centrum van Den Bosch. Na een gezellige borrel begon het Moorddiner! Dit is echt een aanrader!!! Sander heeft ons fantastisch begeleid en we hebben een heerlijk 3 gangen menu gegeten bij CinQ tussen de hoofdstukken van het Moorddiner door. Hierna zijn we bij CinQ blijven hangen omdat ze lekkere muziek draaide en we binnen de maatregelen een feestje konden vieren. Bedankt voor deze topdag!
Lees meer
Laurens Braam
september 15, 2020
Zeer geslaagde activiteit
We hebben afgelopen zaterdag het arrangement "The Pain Game" gespeeld bij Den Bosch Evenementen. Het arrangement was top geregeld en was erg leuk! Onze hostess deed het erg leuk en hield iedereen goed enthousiast. Bijzonder als je nagaat dat je betaald om pijnlijke, vieze of vernederende opdrachten uit te voeren. Chapeau!
Lees meer
Jeroen van Veghel
maart 17, 2020
Pubquiz Dinerspel met collega's
Hele leuke en gezellige avond gehad met collega's. Het boeken via de site ging heel eenvoudig en we konden een aantal dagen van te voren nog een wijzing telefonisch doorvoeren van twee mensen die vegetarisch zijn. De spelleider Sander was heel enthousiast en hij zorgde de hele avond voor een goede sfeer. Volgend jaar gaan we hier zeker nog een keer iets leuks boeken!
Lees meer
Saskia Bekker
maart 12, 2020
Ik hou van Holland diner spel
Super leuke avond gehad! Alles was top geregeld en het eten was heerlijk. Fijn contact gehad met de medewerkers. Ook onze spelleider was erg enthousiast en gezellig.
Lees meer
Gerard Derksen
februari 10, 2020
Super leuke spelactiviteiten gedaan bij…
Super leuke spelactiviteiten gedaan bij Den Bosch Evenementen. Enthousiaste begeleiding en duidelijke uitleg bij de onderdelen. Aanrader! Wij komen zeker nog eens terug! :)
Lees meer
Helena van Erp
februari 10, 2020
walking dinner in Den Bosch
Afgelopen week heb ik met vriendinnen echt een super leuke avond gehad. We hebben een walking diner gedaan in Den Bosch. We zaten in 3 super gezellig restaurants en werden overal warm ontvangen, ook de gids vertelde erg leuk. De communicatie met Den Bosch evenementen zelf ging heel soepel en duidelijk mijn complimenten hiervoor. Ook vond ik het erg prettig dat er 4 dagen van te voren gebeld werd of alles duidelijk was.
Lees meer
Michel Groenendijk
december 11, 2019
Goed geregeld en een goede communicatie…
Goed geregeld en een goede communicatie voor en achteraf.
Lees meer
Anthony van de Grient
december 5, 2019
Super leuk 'ik hou van holland'…
Super leuk 'ik hou van holland' gespeeld tijdens mijn teamdag! Kei goed georganiseerd door het team in Den Bosch, tot op het laatste moment konden wij nog grote wijzigingen doorvoeren! Het spel was ook super goed gepresenteerd door de presentator Joris.
Lees meer
Charlotte van den Broek
december 2, 2019
Wederom een ontzettend geslaagd team…
Wederom een ontzettend geslaagd team uitje gehad dankzij de goede zorgen van Den Bosch Evenementen. We deden een Flikken Spel die dankzij de goede zorgen en de enthousiaste begeleiding vlekkeloos is verlopen. Wij zullen hier zeker wéér terug komen wanneer wij een gezellige en zorgeloze dag willen. Dank jullie wel!
Lees meer
Willem Vullings
december 2, 2019
Top dag
Top dag Leuke ik hou van holland quiz gedaan met de hele familie. Enthousiaste begeleiding en goed geregeld! Zeker een aanrader!
Lees meer
Larissa van Dam
december 2, 2019
Top bedrijf! Zeker een aanrader!
Wij hebben een geweldige & gezellige avond gehad! waarin alles tot in de puntjes voor ons was geregeld. De communicatie was open, vriendelijk en duidelijk. Op ’t werk wordt er nog dagelijks over gesproken en gegrapt! Echt superleuk! Veel dank voor een geslaagde avond uit! Zeker een aanrader!
Lees meer
Monique Oberndorff
november 11, 2019
Voor de medewerkersdag Rijkswaterstaat…
Voor de medewerkersdag Rijkswaterstaat Zuid Nederland een top dag georganiseerd. Mooi aanbod van verschillende activiteiten. Professionele aanpak en inzet tot de laatste minuut. Chapeau!! We hebben genoten.
Lees meer
Nathalie Pasmans
mei 3, 2019
Bedankt Den Bosch evenementen
Bedankt Den Bosch evenementen, de dag was super! Erg prettig ook dat jullie zo flexibel en klantvriendelijk zijn! Zelfs op het laatste moment waren jullie bereid mee te denken tot een oplossing!
Lees meer
Marlice
december 3, 2018
Ons teamuitje was héél erg geslaagd
Ons teamuitje was héél erg geslaagd! Het eten was heerlijk en de gids was voortreffelijk! Verder vonden we de communicatie vooraf prima. Kortom aanrader!
Lees meer
Paul
november 29, 2018
Afgelopen vrijdag een super geregeld…
Afgelopen vrijdag een super geregeld bedrijfsuitje gehad met Bossche bollen maken en cursus Brabants praten. Alles is geheel volgens planning verlopen
Lees meer
Teona Partskhaladze
mei 30, 2018
Leukste uitje ooit
Ik vond het uitje erg leuk en alles was super goed geregeld door Anissa van Geloven! :) We komen volgend jaar weer.
Lees meer
Lisa de Groot
juli 10, 2017
Aanrader!!
Fijn contact gehad met de organisatie! De begeleiding tijdens het uitje was ook top. Al met al, leuke dag gehad. Een Flikken Den Bosch is zeker aan te raden!!
Lees meer
Miranda
juni 21, 2017
Het was in één woord geweldig
Het was in één woord geweldig ! Ondanks de wilde verhalen (intern dan) die rond gingen over het segway rijden, beheerste iedereen het en de route was goed. Instructeur had alle tijd om iedereen te instrueren. De koffie met Bossche Bol in Brasserie Christoffel was heerlijk en stond al klaar. De Lunch bij Cinq was boven verwachting en veel ! (en dat voor 10,-) De Rondvaart over de Binnendieze werd leuk door de gids verteld. En het diner in Bar Le Duc was ook top, omdat we een los zaaltje hadden, konden we lekker met elkaar praten. Menu 2 was heerlijk en meer dan genoeg. Keuze van de restaurantjes: zeer leuk ingericht en sfeervol. Kortom iedereen heeft met volle teugen genoten en het weer was afgelopen vrijdag ook lekker voor de activiteiten.
Lees meer
Ina van Elderen
mei 22, 2017
We hebben een ontzettend leuke …
We hebben een ontzettend leuke fietstocht gehad hebben met Ingeborg als gids. We hebben genoten van haar enthousiasme, verhalen, humor etc. Ook de route was leuk en gelukkig zat het weer ook nog mee. Daarnaast heel attent dat een dag van tevoren nog even gebeld werd om te vragen of alles duidelijk was.
Lees meer
Serge Claes
mei 19, 2017
Leuke avond
Is zeker naar wens verlopen. Rondvaart was erg leuk. De kapitein wist veel te vertellen over Den Bosch. Restaurants waren alle 3 erg goed, waarbij Van Puffelen met het hoofdgerecht een topper was. Een uiterst geslaagde avond.
Lees meer
Ineke Laurijssen
maart 8, 2017
Top in alle opzichten
Zowel in de voorbereiding als in de activiteit zelf, heldere communicatie, goed product !
Lees meer
Judith
december 21, 2016
Hele leuke wandeling met een enorm gezellige gids in 's-Hertogenbosch
We hadden een hele leuke wandeling in 's-Hertogenbosch met een enorm gezellige gids! We hebben veel gezien, gelopen en veel leuke dingen gehoord. Zeker voor herhaling vatbaar!
Lees meer
Lin van Doorn
december 12, 2016
Heerlijke dag!
Afgelopen weekend met mijn collega's een heerlijke dag gehad, geheel verzorgd door Den Bosch Evenementen. Starten met koffie en een Bossche bol (die kan uiteraard niet ontbreken in Den Bosch). Vervolgens de Ik Hou van Holland Quiz, complimenten voor de quizmaster! en afsluitend een mooie rondvaart! Tot volgend jaar! Gr. Lin
Lees meer
H. van Diepen
december 5, 2016
Heerlijke dag Den Bosch
Het was fantastisch. Alles goed geregeld en een hele enthousiaste, fijne gids (Ingeborg). Ze maakte het voor ons helemaal af. De boot, step en het eten was goed en we zijn enthousiast over Den Bosch Evenementen. Voor herhaling vatbaar.
Lees meer
Marina
november 18, 2016
Moorddiner
Leuk spel en heerlijk gegeten bij KEK. Voor herhaling vatbaar!
Lees meer
Willem van Kollenburg
oktober 24, 2016
Goede service, ideaal voor een teamuitje.
Ik ben uitstekend geholpen en hebben een prachtig personeelsuitje gehad. Zeker een aanrader.
Lees meer
Gerlanda
oktober 23, 2016
Fantastische personeelsdag
Een geweldig verzorgde en goed geregelde dag gehad met collega's. We hebben het reuze naar onze zin gehad. We komen zeker nog een keer terug in Den Bosch. We hadden de workshop Bossche bollen maken; hilarisch...! Daarna de tandem tour met een enthousiaste gezellige gids die ons de leuke plekken van Den Bosch heeft laten zien. Vervolgens een mooie rondvaart op de Binnendieze met de tapasboot. Ook dit was erg geslaagd. Kortom; mede ook dankzij het herfstzonnetje een sportieve, lachwekkende maar vooral prachtige dag. Den Bosch Evenementen heeft zelfs kort voor de geplande dag nog iets aan de planning moeten toevoegen en ook dat is prima opgepakt. Complimenten voor de organisatie..!!
Lees meer
Mirel
oktober 4, 2016
Leuke rondleiding in Den Bosch
Een superleuke rondleiding door een ervaren gids. Er worden mooie verhalen verteld en de leukste plekjes ontdekt in het centrum van Den Bosch.
Lees meer
Nils Deelen
augustus 16, 2016
Goede service
De wandeling was goed geregeld, de gids die we hadden liet ons plaatsen zien die we anders nooit hadden gezien en vertelde ons ook met trots en plezier in haar werk de geschiedenis van de stad. Het was een geweldige wandeling
Lees meer
Sasha Krijnen
juli 19, 2016
Leuke smartlappen workshop!
Deze workshop kan ik eenieder aanraden die van; samen zijn, gezelligheid en hilariteit houdt. Voor de organisatie ook mijn complimenten; duidelijke en snelle communicatie in het voortraject en goede aftersales!
Lees meer
Maxime van Kuijk
mei 17, 2016
Super dag!
Het was een heerlijke dag! Lekker cocktails gemixt met mijn vriendinnen. Alles was op en top geregeld, ook het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik zou het zeker nog een keer boeken!
Lees meer
Steffie van Berg
april 15, 2016
Super dag gehad met collega's
Top verzorgde dag door Den Bosch Evenementen. Alleen maar positieve reacties gehad van mijn collega's! Tot volgend jaar!
Lees meer
Jeroen van Holland
april 11, 2016
Super geregeld
Wij hadden een arrangement van wijnproeverij en italiaans eten en beid was super voor elkaar.
Lees meer
Jeffrey
februari 23, 2016
Een absolute aanrader!
Den Bosch evenementen heeft ons een onwijs leuke dag bezorgd. De begeleider wist duidelijk waar hij over sprak, zodoende konden wij de spellen goed uitvoeren. Al met al een leuke dag uit met het personeel. Wij keren zeker nog eens terug. Jeffrey
Lees meer
Mieke Coolbergen
februari 15, 2016
Leuke tour. Veel gelachen op de tandem
Een hele leuke tour gedaan. Actuele zaken goed in het verhaal verwerkt. Gezellige gids! Zeker aan te raden.
Lees meer
Floris
december 28, 2015
Crazy 88
Met vrienden een Crazy 88 gedaan. Echt een aanrader! Voorafgaand erg fijn geholpen door een van de werknemers van Den Bosch Evenementen.
Lees meer
André Nikkels
december 17, 2015
Prima georganiseerd en een leuke event gehad
In de voorbereiding flexibel en persoonlijk en het middag en avond verliepen perfect.
Lees meer
Diana Lips
december 1, 2015
GROOTS FEEST!!!
Het was een GROOT succes!!!! We (gezelschap van 33 personen) hebben allemaal zeer genoten, alles is goed verlopen. De rondgang is, ondanks de kou, als warm bad ervaren  De tonprater was lekker melig en we hebben dubbel gelegen De accordeonist was niet te evenaren, de sfeer was geweldig, de muziek overweldigend Het eten was voortreffelijk bij Zoetelief, hoewel we met een grote groep waren, werd iedereen tegelijk uitgeserveerd en de kwaliteit van het eten was voortreffelijk!! (er is al het plan opgevat om daar nog eens te gaan eten) Echt alle complimenten voor het snelle regelen en goede (na)zorgen!! We zullen zeker in de toekomst nog eens gebruik maken van jullie diensten.
Lees meer
Josee van Riel
november 24, 2015
Een leuke 40 jarige bruiloft
Op zeer korte termijn konden er nog activiteiten georganiseerd worden. Wij hadden gekozen voor het schilderen met chocolade, op ludieke wijze werden de artiesten in spee begeleid naar een mooi werkstuk. Er werd veel gelachen en van de chocolade gesnoept. De dag hebben we afgesloten met een boottripje in de buurt van onze mooie stad s'-Hertogenbosch. Aan boord werden pannenkoeken geserveerd. Ideaal voor kinderen ze konden er ook fijn rondlopen en kijken in de stuurhut. Al met al een goede keuze, we raden iedereen aan om voor een bijzondere gelegenheid je dag te laten organiseren door Den BoschEvenementen!!!!
Lees meer
Mandy
november 19, 2015
Uitstekend georganiseerd!
Ontzettend leuke dag gehad met ons team. De organisatie heeft goed meegedacht en alles was van begin tot eind top georganiseerd!
Lees meer
Ylana van Engelen
november 18, 2015
Coktailworkshop was top
Via den bosch evenementen een cocktailworkshop gedaan met vriendinnen. Het was echt heel goed verzorgd en wij hebben niks meer zelf hoeven regelen. Een volgend uitje zou ik zeker weer bij jullie boeken! Wij hebben het super gehad!
Lees meer
Priscilla
november 18, 2015
Top organisatie!!!
Samen met mijn vriendinnen hebben wij een geweldige dag gehad namens DenBoschEvenementen! De Crime City Brunch game is een echte aanrader! We werden erg fanatiek tijdens het spel en het was dan ook heerlijk om na het rennen even bij te komen tijdens de brunch (erg lekker trouwens!!). Al met al super! Dankjewel voor de leuke begeleiding en deze geslaagde dag, en tot de volgende keer!
Lees meer
Sarah
november 18, 2015
Super goed en leuk
Goed bedrijf met super leuke evenementen.
Lees meer
Fransien Dinnissen
november 11, 2015
in één woord, top!!
Afgelopen week hadden wij het arrangement Crazy Dinner Game bij Den Bosch Evenementen. Vooraf aan het uitje werd alles gemakkelijk en snel voor ons geregeld. Al onze wensen en eisen werden meegenomen en volbracht. Op de avond zelf hadden we een super begeleidster die ons de hele avond begeleidde. Het spel is een echte aanrader en het 3 gangen diner in de verschillende restaurants waren ook om te smullen. Een hele geslaagde avond!!
Lees meer
Sita Ramautar
november 10, 2015
Bossche bollen maken
Tijdens het maken van de bossche bol hebben we gelachen, gezongen en gedanst! Iedereen was erg enthousiast. Het was een geslaagd uitje. Het is echt een aanrader voor jong en oud.
Lees meer
Angelique
november 9, 2015
Top dag!
Hele dag met meerdere arrangementen georganiseerd (Wie is de Rat spel & een Walki ng Dinner) door Den Bosch Evenementen. Fijne medewerkers op kantoor waar vooraf contact mee is geweest en op de dag zelf onwijs leuke begeleiders en gidsen. Aanrader!
Lees meer
Merel de Groot
november 3, 2015
Boottocht en Monopoly in Den Bosch
Afgelopen zaterdag met 40 collega's op pad geweest in Den Bosch. Eerst een boottocht met lunch, allemaal perfect verzorgd. Daarna het Monopoly spel in Den Bosch. Het was een super leuk spel! Iedereen deed actief mee. Spelleiding was goed. We hebben allemaal ontzettend genoten
Lees meer
Richard Smits
oktober 12, 2015
Perfect geregeld
Leuke avond geregeld. Prima locatie, goede prijskwaliteitsverhouding. Iedereen blij|!
Lees meer
Hélène Lemmens
september 1, 2015
Een dag om nooit te vergeten!
Voor een vrijgezellenfeestje hadden wij een rondwandeling met Don Bonbon. We hadden geen idee wat we er precies van konden verwachten maar het overtrof onze verwachtingen wel. Don Bonbon is nog vrij jong maar weet zijn publiek goed te entertainen. Hij straalt uit dat hij zijn werk met plezier doet en kan iets zo enthousiast en smeuïg vertellen dat we iedere seconde geboeid luisterden. Daarnaast kregen we allerlei opdrachten waar we in het begin wel rode oortjes van kregen, maar uiteindelijk hebben die opdrachten er wel voor gezorgd dat we ontzettend gelachen hebben en veel plezier hebben gehad. Ook was je vrij om opdrachten niet uit te voeren. Fijn voor degenen die niet graag in de belangstelling staan of niet goed durven. Verder leuk dat er een competitie verbonden was aan de opdrachten. De hoofdprijs en overige chocoladebeloningen smaakten voortreffelijk 😛!
Lees meer
Linda
juli 11, 2015
Goed georganiseerd en heldere communicatie
Den Bosch Evenementen heeft de door mij geboekte rondleiding met gids in Den Bosch goed geregeld. De communicatie was snel en helder en beloftes werden nagekomen
Lees meer
Frauke Demey
april 28, 2015
Erg ludieke wandeling in combo met gezellig dineren
Ludieke wandeling zat heel goed in elkaar, niet te pushy, maar toch heel wat interactiviteit. Bijna iedereen kwam aan bod, namen werden onthouden waardoor het persoonlijk wordt (ipv afstandelijkheid gewone gids). Mensen doen hun best om zich aan te passen aan de groep, voldoende afwisseling, geen verveling, geluk gehad met het mooie weer, echt een aanrader! Daarna meteen doorverwezen naar de bar Roels waar we wel even moest wachten op de tapas, maar meteen drankjes opgenomen. Leuke tussenstop in gezellige straat! KEK = heel tof concept, gezellig tafelen in een leuke sfeer. Eten niets op aan te merken, voor grote groep niet lang moeten wachten.
Lees meer
NEDIS B.V.
maart 27, 2015
Prima ervaring
Op 26 maart is er voor ons bedrijf voor een internationale groep van 16 personen een walking dinner door Den Bosch georganiseerd. Alles was perfect georganiseerd. De gids sprak goed Engels en vertelde boeiend. Het eten op de locaties Roels, Van Puffelen en KEK was top! Hartelijk dank voor een gezellige avond!
Lees meer
Justus Warffemius
februari 2, 2015
Ranking The Stars was top!
Perfect geregeld, goede locatie, top quiz en erg leuke quiz-master! Een aanrader!
Lees meer
Robert Wennekendonk
december 20, 2014
Het chocoladeparadijs ligt in het zuiden.
18 december; bedrijfsuitje in Den Bosch. Bonbons maken, een lunch bij Pilkingtons en nog een boottochtje met Bossche bol. Om eerlijk te zijn, alles was perfect geregeld. Zelfs de weergoden waren op onze hand. En heel praktisch, zo'n Bol; je hebt niet veel behoefte meer aan avondeten. Met dank aan mevrouw Floor voor de organisatie.
Lees meer
Kelly Brussel, Politie Nederland
december 17, 2014
Complete beleving van hilariteit, gezelligheid en lekker eten
Wat mij en mijn collega's betreft was ons teamuitje, georganiseerd door Den Bosch Evenementen, vijf sterren waard. De Workshop Bossche Bollen, met Tante Annie was gewoon 1 groot feest. Hilariteit, gezelligheid, heel goed verzorgd, recept mee naar huis...en...de Wokkel-Beweging geleerd. Wil je je lachspieren trainen, dan is dit echt een Must Do! Het eten bij restaurant KEK was ook erg geslaagd. Vriendelijke en behulpzame bediening, mijn vegetarische maaltijd was erg smaakvol - kortom - Het was Geslaagd! Bedankt Floor en anderen!
Lees meer
Ella Kapteijns
december 17, 2014
Walking dinner 's-Hertogenbosch
Het was geslaagde avond (mede door het weer), we hadden een fantastische gids die bevlogen allerlei verhalen vertelde en bezienswaardigheden aangaf. We hebben in 3 restaurants gegeten waar het bij alle 3 voortreffelijk was.
Lees meer
Irma
november 12, 2014
Echt een aanrader: stoere en enerverende workshop Zelfverdediging!
Daar kun je mee thuiskomen! Je leert op een superleuke, sportieve manier hoe je je tegen vervelende schepsels zou kunnen verdedigen. Geen suffe, saaie, dertien-in-een-dozijn workshop, maar echt eens iets origineels en stoer! Zowel mannen als vrouwen gaan een hoop opsteken van deze goede leraar!
Lees meer
Tim de Waard
oktober 21, 2014
Het was fantastisch.
Via Den Bosch evenementen het Ik Hou Van Holland spel geboekt. Perfecte tijdbesteding en erg mooi begin van ons weekendje Den Bosch. Gastvrouw Iris was een schot in de roos. Leidde alles in goede banen, was grappig en hield zich staande tussen een groep van tien mannen. Te gekke middag gehad.
Lees meer
ing
september 8, 2014
GPS tour Leuk Teamevent!
Vanaf het eerste moment proef je dat er meegedacht wordt door Den Bosch Evenementen. De organisatie verliep vlot en erg duidelijk. Op de dag van het event liep alles op rolletjes. Robin en Lindsey waren leuke begeleidsters van de GPS tour dor Den Bosch!
Lees meer
Debbie
september 2, 2014
Genoten van een heerlijke vermakelijke middag
We hebben een hele super, gezellige middag gehad. Ook dank aan Iris die lekker enthousiast mee heeft gedaan.
Lees meer
Bas v
mei 26, 2014
Den Bosch Evenementen doen wat er wordt beloofd
Den Bosch evenementen heeft gezorgd voor een heerlijke dag uit met collega's, een naadloos aansluitend programma die voldeed aan alle gestelde eisen. Op eenvoudige wijze af te spreken en tegen een goede prijs.
Lees meer
Verbrugge Raamsdonksveer
mei 20, 2014
DB Evenementen: goed geregeld!!!
Wij hebben ontzettend genoten van de "Walking Dinner". Alles was tot in de puntjes geregeld door Den Bosch Evenementen. Lekker gegeten bij van Puffelen, Zoetelief en de Eeterij, leuke boottocht in de Binnendieze en heerlijk gewandeld door Den Bosch samen met onze gidsen Ingeborg en Rob. Bedankt.
Lees meer
Yvonne Vosters
mei 6, 2014
Iedereen was dol enthousiast jong en oud.
Wij kunnen U dit van harte aanbevelen . Het is netje georganiseerd en het zijn super leuke opdrachten. Iedereen was er super over te spreken hebben de lachspieren eens flink uitgetest. Voor uitstapje zoals vrijgezellenfeestjes , teambuilding of familiefeestjes een echte aanrader.
Lees meer
Gert
april 28, 2014
Een Topavond in Den Bosch
Ter gelegenheid van het afscheid van een collega hebben we gekozen voor de bierproeverij, rondje centrum Den Bosch en diner. Het was geweldig We verzamelden bij Cafe Bar le Duc, waarna we om 16.00 uur opgehaald werden door Jan van de brouwerij. Erg leuke uitleg over het brouwen, veel gelachen en heerlijke biertjes geproefd. Stipt op tijd nam Gabrielle de gids ons mee voor een interessante tour door het oude Den Bosch. Erg leuk en met veel kennis van zaken verteld. Afsluitend een heerlijk diner genoten in restaurant Van Puffelen. Smullen in een heerlijke ambiance. Al met al een absolute aanrader!
Lees meer
Rixt Barendsma
februari 21, 2014
Walking diner in Den Bosch een echte aanrader
OP 15 februari hebben we met collega's en partners genoten van het walking diner in Den Bosch. Het eten bij de verschillende restaurants was uitstekend en de gids die ons op haar geheel eigenwijze rondleidde in de stad was top. Het was een mooie manier om Den Bosch te ontdekken in een ongedwongen sfeer. Ook de organisatie zat goed inelkaar met voor en na het uitje een telefoontje van de organisatie of alles duidelijk was en of het naar wens is gegaan. Het was een top avond.
Lees meer
Jose
november 27, 2013
Zeer enthousiaste, toegankelijke gids met veel kennis over de stad Den Bosch.
We hebben een hele leuke middag gehad met een zeer enthousiaste, toegankelijke gids met veel kennis over de stad Den Bosch. Ook het vooraf regelen van deze stadswandeling liep voortreffelijk via internet en een collega die direct antwoord kon geven op mijn vragen. Zeker komen wij weer terug in de zomer, als ook de bootjes weer varen. Onze Duitse collega's waren ook zeer onder de indrruk van de mooie stad Den Bosch en de manier waarop zij hiervan kennis hebben genomen via Carla van Thiel, onze gids voor die middag.
Lees meer
Bijkerk B-H
november 4, 2013
Prima georganiseerd, alles volgens afspraak, hele prettige contacten met Floor
Als je een goed georganiseerd uitje wilt hebben kan je met een gerust hart Den Bosch Evenementen benaderen. De contacten zijn prettig en duidelijk op de wensen afgestemd. Alle afspraken die gemaakt zijn bleken op locatie ook te kloppen. Keuze van restaurant voor het diner was helemaal top!
Lees meer
Annemarie
november 1, 2013
Echt n te gekke wandeling!
Au bain Marie en Tante Annie geven n leuke draai aan de stadswandeling. Ze zorgen ervoor dat je actief meedoet door t geven van zoek en uitvoeropdrachten. Je leert de stad goed kennen!
Lees meer
Gea van Mierlo
september 17, 2013
Smartlappenworkshop was geweldig!!
Wij hebben met 15 dames veel lol gehad met de smartlappenworkshop. Locatie de Cosmopoliet in Den Bosch was ook erg leuk. Een dag van te voren werd ik nog gebeld of alle details bekend waren. En dag erna werd ik ook gebeld om te horen of het allemaal naar wens was geweest. Erg professioneel allemaal. Zeker een aanrader dus als je een leuk, gezellig en professioneel georganiseerd uitje wilt.
Lees meer
Wilma van den Nieuwendijk
september 16, 2013
Een super leuk bedrijfsuitje
Bij Den Bosch Evenementen heb ik een Walking Dinner geboekt voor ons jaarlijks bedrijfsuitje. We werden om 18.00 uur bij het eerste restaurant verwacht waar we heerlijk van ons voorgerecht hebben genoten. Na ongeveer drie kwartier werden we daar opgehaald door een leuke enthousiaste gids. Zij heeft ons al vertellend leuke dingen van Den Bosch laten zien. Na ongeveer een uur kwamen we bij het tweede restaurant waar we een heerlijk hoofdgerecht kregen. We vervolgden onze rondleiding en weer werden we verrast met hele leuke steegjes, straatjes en plekjes van Den Bosch. Onze gids wist veel over Den Bosch te vertellen, we hebben dit allemaal als zeer interessant ervaren. We eindigen de rondleiding door Den Bosch bij ons laatste restaurant waar we een heerlijk nagerecht kregen. Onder tussen namen we afscheid van onze super leuke en gezellige gids. Dankzij haar zijn we heel veel over Den Bosch te weten gekomen. Een echte aanrader om te doen, ik werd zelfs de dag voor het uitje nog gebeld door Den Bosch Evenementen om ons een fijne dag te wensen en na afloop werd ik gebeld om te vragen of we een leuke avond hebben gehad. Heel attent van ze. Een echte aanrader dus!!!!
Lees meer
Rian Somers
augustus 27, 2013
Oma van 89 heeft superdag.
Om 17.00 uur kwamen we aan bij de boot. Oma was helemaal aan het glunderen, dit was voor haar verjaardag en iedereen was er. Ze houdt van BBQ rustig zitten en rondkijken en dat kon. Wij hebben allemaal erg genoten van de rondvaart en de BBQ was uitermate goed. Het is zeker voor herhaling vatbaar.
Lees meer
Sanne Driessen
juni 13, 2013
Het heeft onze dag perfect gemaakt!
Super workshop, buiten al het lachen om ook heel verl van geleerd. Ik organiseer het volgende vrijgezellenfeestje/bedrijfsuitje weer!
Lees meer
Peter van Pruijssen
mei 27, 2013
Zeer leukeinformatieve middag gehad en met de nodige humor, gids erg goed
Is echt een aanrader, wist niet dat Breda zo'n leuke stad is en wat de een historie het heeft. Goede gids met humor en veel kennis.
Lees meer
fam. Kleemans
mei 23, 2013
een aanrader voor familieuitjes of bedrijfsuitjes
wij hebben`` wie is de rat `` gespeeld in Breda via breda/evenenmenten. Het was erg leuk, de opdrachten waren leuk en gevarieerd, onze begeleider, Alex was gezellig aanwezig en heeft alles duidelijk uitgelegd. Het was een middag vullende trip en zat erg goed in elkaar! Ook op het eind de prijsuitreiking met drankje in een bar was een leuke afsluiting! Zeker voor herhaling vatbaar! Ook de communicatie voor het gebeuren was zeker prettig, de ene dag een vraag gesteld via de mail werd de andere dag meteen beantwoord!
Lees meer
Mevrouw Peters
mei 22, 2013
Geweldig
We hebben zondag 1ste pinksterdag ons jaarlijks terug komende uitje met de pv gehad we waren met 24 personen we zijn gestart met rond vaart op de dieze in den Bosch dit was keurig netjes geregeld 2 bootjes lagen er klaar voor ons. S'avonds hebben we van een walkingdiner kunnen genieten Rob onze gids (hele leuke man) heeft ons door den Bosch geleid en wist toch wel heel veel tevertellen. Bij elk restaurant waar we aan kwamen stonden de tafels al gedekt. Het eten was ook over heerlijk en een goede service. In 1 woord geweldig
Lees meer
Hester Blankenstein
mei 17, 2013
Het was allemaal heel goed geregeld. Werknemers waren erg vriendelijk en we hebben een super dag gehad. Leuk om achteraf wat foto's te krijgen!
Den Bosch Evenementen is een bedrijf wat zich bezighoud met de klant. Regelt alles op tijd en goed. Erg vriendelijk en zeker de moeite waard om een leuk uitje bij te regelen.
Lees meer
René Wulterkens
maart 18, 2013
Een enerverende avond met leuke informatie over Den Bosch, lekker eten en veel Brabantse gezelligheid
Wij hebben een erg leuke en interessante avond beleefd. Nooit geweten dat op slechts 25 minuten bij ons vandaan zoveel historie te vinden was. Ik ben vaak in Den Bosch geweest maar zal voortaan met andere ogen kijken. De restuarants hebben echt hun best gedaan, gastvrij en lekker gekookt. Ondanks de redelijke koude weersomstandgiheden hebben we er een warm gevoel aan overgehouden. Ik raad het iedereeen aan.
Lees meer
Rian Pijnenburg
maart 14, 2013
een veelzijdig en goed georganiseerd evenement!
Wij hadden op zondag een teamdag en gekozen voor de moordlunch. Het was heel goed georganiseerd. Ieder kreeg een eigen rol met eigen kleding en een script. Wat hebben we veel gelachen. We hebben wel verborgen talenten ontdekt. En de lunch......heerlijk. complimenten aan Het groote genoegen. En niet te vergeten hele aardige mensen zowel van Bosch evenementen als van Het groote genoegen.
Lees meer
Fysiotherapiepraktijk DBZ fysio uit 's-Hertogenbosch
maart 7, 2013
Goed georganiseerde lol
Wij hebben met onze fysiotherapiepraktijk uit 's-Hertogenbosch DBZ fysio gekozen voor het 2 1/2 uur durende Wie is de Rat evenement. Het is professioneel georganiseerd, materiaal en camera alles werkte goed en zag er goed uit. De opgaves waren hillarisch, uitdagend en spannend, 2 1/2 uur vonden wij lang genoeg. Voor een gezellig en lollig uitjes een aanrader!
Lees meer
N. Bollen
januari 21, 2013
Wij hadden als team een onvergetelijke ervaring!
De collega's wisten van niks. Bij aankomst bleek dat we het Moordspeldiner gingen doen. Het was vanaf het begin meteen raak! Hilarisch. Het spel zat goed in elkaar, leuke typetjes, enthousiaste leiding en lekker eten en drinken tussendoor. Een aanrader voor gezelschappen voor een geslaagde geheel verzorgde avond.
Lees meer
Bianca van de Kaa
januari 17, 2013
We hebben een geweldig uitje gehad!
Vrijdagavond met 27 personen gegeten bij en super gezellig restaurant. Service was prima en eten was lekker. Op zaterdag hebben we een Lipdub opgenomen in een theater in Den Bosch. Een binnenlocatie omdat januari best koud kan zijn. De begeleiders waren enthousiaste mensen en wisten dat goed over te brengen, iedereen deed mee en met een geweldig resultaat. Den Bosch Evenementen dank voor de organisatie.
Lees meer
Gerry Verstegen
december 20, 2012
Lachen, speuren en heerlijk eten: een super middag/avond
We hebben een hele leuke middag/avond gehad die perfect georganiseerd was door Den Bosch Evenementen. Bij aankomst in cafe de Unie werden we hartelijk ontvangen door de begeleidster van de lachworkshop die ons een heel gelukkig uur heeft bezorgd met alle endorfines die door de zaal gierden. Vervolgens werden we in drie verschillende restaurants gastvrij ontvangen om overal 1 gang van een diner te nuttigen. De begeleiding naar de verschillende locaties en bij de speurtocht door Den Bosch was op en top geregeld. Kortom: voor herhaling vatbaar.
Lees meer
Claudia van Raamsdonk
december 19, 2012
Een ontspannen avond met heel veel lol!
Ons personeelsuitje was een groot succes, mede door de organisatie van Den Bosch Evenementen. Het eten bij Kek was goed en het Ik hou van Holland spel hilarisch. Zelfs de verlegen collega's namen de microfoon ter hand! Het arrangement was aanvankelijk 3,5 uur, maar onze "quizmaster" keek niet zo nauw. Het feestje ging dus nog wat langer door! We hebben enorm veel lol gehad en ik heb alleen maar positieve reacties gehad de volgende dag. Ik had al eerder positieve ervaringen met Den Bosch Evenementen en zou hier zo weer een activiteit boeken. Zeker aan te raden dus!
Lees meer
vrijdagmiddagclubje
december 11, 2012
een heel gezellig uitje.
goed , gezellig maar voor diegene die niet in Den Bosch wonen is de tijd erg krap.
Lees meer
S.St
november 29, 2012
gezellige middag als onderdeel bedrijfsuitje
Met een workshop Plat Brabants, een borrel en aansluitend een workshop smartlappen zingen hebben we relaxte en gezellige middag gehad met alle collega's samen. De kosmopoliet is een prima uitvalsbasis.
Lees meer
T. van der Heijden
november 19, 2012
uitmuntend goede sfeer goede bediening, kortom een leuk evenement/arrangement
Hey Jaap, Ik zou je nog laten weten hoe ons personeelsuitstapje was geweest afgelopen zaterdag. Nou ik kan eigenlijk heel kort zijn. Superrrrrrr. Maar om je wat meer te vertellen over de organisatie even een korte samenvatting van mijn bevindingen. Je weet dat ik ons personeelsfeestje moest regelen in mijn eentje. Dus op internet wat rondkijken en kwam al snel uit op Den Bosch Evenementen. Dus gebeld en een spontane dame (Carlijn) aan de lijn die me alles goed uitlegde en wat ze van mij verwachtte. Ze denkt mee en uiteindelijk op Ik hou van Holland uitgekomen. Weet je wat het voordeel is je kunt tot in de laatste week je antal veranderen. Dat is toch super. Wij komen aan en de zaal is net als het programma versierd in de nederlandse kleuren voor iedereen een verkleedartikel aanwezig. Een kwismaster en een notaris. Het programma verliep mooi tussen het driegangen menu door en was een zeer aangename afwisseling tijdens het diner. Iedereen deed enthousiast mee van jong tot oud. Dus ja kerel als je het mij vraagt ook iets voor jou team. Dus boeken kerel. Mocht je nog vragen hebben mail me maar Jaap. Groeten Theo
Lees meer
Lydia van Puijenbroek
september 24, 2012
Geslaagd uitje
Ik hou van Holland spel was erg gezellig en leuk om te doen. De barman had wat vriendelijker gemogen bij Lalala. De restaurants Zoetelief en Bistro de Eeterij waren erg goed. Pollevie was ook lekker. Walking dinner was erg geslaagd. Gids Ingeborg Duffhues was erg enthousiast en voelde de groep goed aan. Een geslaagd uitje voor ons.
Lees meer
Chris Witjens
augustus 31, 2012
Van begin tot eind goede ervaring geweest, het uiteindelijke evenement is erg goed ontvangen door de deelnemers
Dit uitje "Ratrace 88" was bedoeld om twee field-engineer teams, die elkaar alleen nog maar zakelijk konden, elkaar te leren kennen in een ontspannen sfeer. Door de té gekke opdrachten worden bij sommige mensen ook de raarste en gekste karaktereigenschappen naar boven gebracht, bij ons in een heel positieve zin. Ik heb het mijn collega managers ook aanbevolen. De begeleiding door Mario en Chantal was ook helemaal top, twee erg leuke, spontane en gezellige mensen.
Lees meer
Danielle Blokland
augustus 13, 2012
Goed georganiseerd en het was erg gezellig om te doen met elkaar.
zie de sterren
Lees meer
Guus Neijenhuis
augustus 8, 2012
Ut was keigezellig!
Met ons teamuitje zijn we op 7 augustus naar Den Bosch gegaan voor wat Brabantse gezelligheid en ik moet zeggen; het was keimooi! Begonnen op het terras met een Bosche Bol van Jan Groot en daarna van Tonpraoter Rien een leuk stukske entertainment gekregen. Liedjes gezongen, veel gelachen en Brabants geleerd in het Bougondisch café midden in Den Bosch. Meedenkende mensen en open service zoals het hoort te zijn.. Leuke stad om je collega's te laten zien!
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan