Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen aan de Historische Markt in Den Bosch

Details over dit uitje

In het midden van het oude stadshart, aan de rand van de historische Markt bevindt zich wat de Bosschenaar wel aanduidt als ‘de huiskamer van de stad’. Beter kan het niet worden uitgedrukt, de huiskamer is namelijk het warmste, gezelligste plekje van het huis, dat geborgenheid biedt.

Daar waar het goed toeven is na gedane arbeid, waar je heerlijk tot rust komt in je eigen vertrouwde omgeving. Hotel Central heeft deze mooie benaming niet voor niets verworven. Al meer dan honderd jaar biedt Hotel Central gastvrijheid aan vele Bossche activiteiten, verschillend van aard en soort.

In de huiskamer van de stad heet Den Bosch Evenementen u welkom en bieden wij u een 4-uurs vergaderarrangement aan. Dit is inclusief een beamer, scherm, flipover en gratis gebruik van internet in de zaal. Standaard is in de zaal aanwezig: vergaderkit, naamkaartjes, notitieblokjes met pen, ijswater, mintjes en koekjes.

Na het vergaderen kunt u genieten van een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet en vervolgens maakt u zich op voor een uniek spelprogramma door de stad. U heeft de keuze uit een GPS tocht, een Get the Picture fotopuzzeltocht of een Wie is de Rat spel.

Na afloop geniet u gedurende de prijsuitreiking van een borrel en wordt de winnaar bekend gemaakt. Wilt u achteraf ook nog genieten van een heerlijk 3-gangendiner? Vraag naar de mogelijkheden!

Programma indicatie:

09.00 uur – 13.00 uur Vergaderen
13.00 uur – 14.00 uur Lunchbuffet
14.00 uur – 17.00 uur Spelprogramma in de stad

Inclusief:
  • Zaalhuur en materialen
  • Beamer met scherm
  • Flipover
  • Onbeperkt koffie/thee gedurende de vergadering
  • Selectie zoetigheden gedurende de vergadering
  • Mand met vers fruit gedurende de vergadering
  • Lunchbuffet
  • Enthousiaste begeleiding gedurende spelprogramma
  • Één drankje gedurende de prijsuitreiking

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw lunch hele andere activiteiten plannen. Den Bosch Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die tijdens uw vergaderarrangement eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Gerelateerde categorieën

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan