Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Den Bosch

Details over dit uitje

Als een echte kolonist rondlopen in Den Bosch, gebieden veroveren, grondstoffen plunderen en meer van dat alles...welkom bij onze eigen LIVE aflevering van 'Kolonisten van Catan'. Deze nieuwste City Game van Den Bosch Evenementen zet het fameuze en meest populaire bordspel van dit moment om in een avontuurlijke ontdekkingstocht door Den Bosch. Het ideale groepsuitje voor iedereen die meer wilt doen dan alleen een bioscoopje of restaurantje bezoeken en wat aan echte teambuilding wilt doen.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Den Bosch te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Met wat extra foto-opdrachten zien wij waar u allemaal geweest bent, welke verre reis u gemaakt heeft. Het beste team krijgt van onze een prachtige hoofdprijs en de eeuwige roem waarbij die fratsen van de VOC behoorlijk verbleken!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Den Bosch Evenementen uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan