Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Chocolade Geluksdag in Den Bosch

Details over dit uitje

Welkom bij de enige echte Chocolade Geluksdag, de chocolade workshop in Den Bosch, waar alles in het teken staat van chocola en verwennerij.

Deze cursus is vooral geschikt als groepsuitje voor lekkerbekken, voor al die melige collega's, vrienden en vriendinnen. Een smakelijk alternatief voor elk bedrijfsfeest of familie-uitje.

Dit arrangement bestaat uit vier verrukkelijke onderdelen, een bonbonfestijn, de choco-welness (facial), een lachworkshop en als toetje een echte chocoladesnuif!

Voordat we aan serieuzere zaken beginnen, wordt u tijdens dit uitje eerst van harte verwelkomd met een heerlijk kopje choccocini, een potje choco-thee of gewoon een cappuccino.

Daarna gaat u aan de slag met opvallend grappige vormpjes om de lekkerste bonbons te maken. Onze chocolade-experts staan iedereen terzijde om te kiezen uit de beste ingrediënten. U maakt er 10 en deze kunt u mee naar huis nemen.

Vervolgens geniet u van een serieuze choco-facial van echte chocola, iedereen krijgt zijn eigen gezichtsmasker waar u vooral niet van mag likken! Dit hoeft niet persé een facial te zijn maar kan ook een tekening op een been worden of een bellypaint. Er komt bij dit masker endorfine vrij en dit soort voor een gelukzalig en tevreden gevoel.

We besluiten dit chocoladefestijn met een leuke lachworkshop, een cursusje lachen en bulderen voor gevorderden. Daarna willen we ons heerlijke gevoel nog versterken door een chocoladesnuifje met de Chocolate Shooter! U schiet de cacao zo uw neus in! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Bonbon workshop
  • Chocolademasker
  • Lachworkshop en chocoladesnuifje
  • Onbeperkt koffie en thee
  • Glaasje Bossche Manus (likeurtje) toe
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Een heerlijke chocoladefondue met fruit om de dag volwaardig af te sluiten. De meerprijs hiervoor bedraagt € 7,50 p.p. excl. BTW.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan