Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Pain Game in Den Bosch

Details over dit uitje

Een spelprogramma om van te griezelen, een game show om je vingers bij op te vreten! Speel The Pain Game van Den Bosch Evenementen en zet jullie groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Bosch helemaal op de kaart. Wij nemen jullie mee naar een gezellige locatie in het centrum van de stad voor de ultieme test! Wie heeft stalen zenuwen?

Zenuwslopend en hilarisch, tijdens The Pain Game gaan teams de strijd aan met elkaar om de hoofdprijs te veroveren. Wij stellen elk team een aantal vragen. Na drie foute antwoorden krijgt het desbetreffende team een 'Pain Game Challenge'. Zet zoveel mogelijk wasknijpers op je lijf of eet een hele hete peper!

We nemen tussendoor even een kleine pauze voor een lunch, drankje of biertje en gaan door met de volgende ronde. Het beste team gaat naar huis met een prachtige prijs. Maar wie er ook wint, deelname is naar onze mening al een high five waard! De Pain Game is geen 'gevaar voor de volksgezondheid', het moet wel leuk blijven natuurlijk!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 - 14 personen € 22,50 p.p. excl. BTW
15 -> personen € 19,50 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma van Den Bosch Evenementen? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Jullie groepsuitje combineren met diner of lunch?

Combineer deze Pain Game met andere spelprogramma's of themafeesten voor een compleet vrijgezellenfeest, groepsuitje of bedrijfsuitje in Den Bosch! Even ontspannen bijkomen van dit enerverende spelprogramma? Wat dachten jullie van een lekker diner? Alles is mogelijk!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan