Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ranking the Stars Diner in Den Bosch

Details over dit uitje

In het Ranking The Stars Diner van Den Bosch Evenementen gaat u in teams uw vrienden of familie eens goed onderzoeken op de meest ludieke geheimen en smikkelt u van een fantastisch 3-gangen diner.

Geheel volgens het gelijknamige Tv-programma gaat uw wervelende spelleider iedere deelnemer af om hij of zij de anderen te 'ranken'.

Een paar dagen voordat u bij elkaar komt, sturen we u een vragenlijst op, met een paar grappige vragen in de hoop op een paar onthullende antwoorden. Zo komen we iets meer over iedereen te weten en kunnen we dit spelprogramma's in volle vaart beginnen.

Het spel wordt pas echt feestelijk als er een paar toffe meezingers de 'eter' in worden geslingerd. Misschien kunnen we daar ook gelijk een vraag aan koppelen; wie is een echte kroegtijger en wie heeft de aandelen van een niet nader te noemen bierfabrikant de hoogte ingestuwd?

Tussen het spelprogramma door serveren we overheerlijke gerechten en een glaasje wijn. In twee spelronden ontdekken we wie van wie het meeste weet.

Wie is een echte womanizer en heeft er twee aan elke vinger? Welke dame staat eigenlijk een beetje te lang voor de spiegel? Wie heeft het meeste paar schoenen, wie weet het meeste van wie en waarom eigenlijk?

Uiteraard zal ieder team een 'ranking' moeten maken. Het team dat de beste inschattingen over de andere deelnemers heeft gemaakt, ontvangt van onze spelleider de enige echte Ranking The Stars hoofdprijs.

Inclusief:
  • Quizmaster
  • 3 gangendiner in een restaurant naar keuze
  • Prachtige Ranking The Stars hoofdprijs voor de winnaar
  • Toplocatie in centrum van de stad
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan