073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Dinnershows Den Bosch

Op zoek naar een iets uitdagender uitje dan het zoveelste high tea of een koud buffet? Dan moet je zeker kiezen voor onze interactieve dinner shows in het prachtige Den Bosch. Spanning, sensatie, een exclusieve show en heerlijk dineren; dat is wat een dinnershow in Den Bosch bij Den Bosch Evenementen is. We verzorgen dan ook maar wat graag voor jouw groep een onvergetelijke avond in de mooie stad Den Bosch. 

Stel al je vragen aan Doukje!
Filter
Budget
530
Aantal personen
Type uitje
Bedrijfsuitje Den Bosch
4 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Dinnershows
  • Verwijder alle filters

De ideale dinnershow in Den Bosch voor grote groepen en kleine groepen

Heerlijk dineren onder het genot van een exclusieve show is wat we bij Den Bosch Evenementen aanbieden. Elk van onze dinnershows Den Bosch is aan te passen en in te delen op de wensen van je groep. Je kunt bij ons al terecht voor een dinnershow Den Bosch vanaf 6 personen tot grote groepen van 500 personen. Door de brede spectrum van het aantal personen dat mee kan doen met een dinnershow in Den Bosch is dit een leuk familieuitje, maar ook perfect als bedrijfsuitje!

De keuze uit entertainment of participatie

Bij ons assortiment dinnershows in Den Bosch kan de keuze gemaakt worden tussen vermaakt worden door anderen of juist zelf meespelen met een leuke dinnershow. Wil je heerlijk dineren en tussen de gangen door lekker grappen? Dan kies je voor ons Brabants Comedy Diner in Den Bosch.
Misschien vind je het veel leuker om als groep of gezelschap zelf een spel te spelen. Dat kan natuurlijk ook! Test je kennis met de Pubquiz Dinerspel Den Bosch activiteit. Houd je meer van spanning en intrige? Dan kies je voor ons Moordspeldiner in Den Bosch! Aan de hand van een uniek script en kostuums gaat jouw groep op zoek naar de moordenaar. Misschien is dat wel je buurman, die de hele avond al doet alsof zijn neus bloedt!

Een dinnershow Den Bosch op maat

Naast onze vaste collectie dinnershows Den Bosch kunnen we ook een dinnershow in Den Bosch voor je samenstellen. Een onvergetelijke avond is wat we bij Den Bosch Evenementen altijd willen behalen. Laat weten wat de wensen zijn voor een perfecte avond voor jouw gezelschap en we gaan hier mee aan de slag! Bij veel van onze dinnershows in Den Bosch kun je ook een drankarrangement toevoegen. Hiermee kun je gedurende een aantal uur onbeperkt drank zoals bier, fris en wijn drinken.
Heb je vragen over een van onze dinnershows in Den Bosch of wil je meer weten over de mogelijkheden voor een dinner show op maat? Neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan