Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik hou van Holland Dinerspel in Den Bosch

Details over dit uitje

U kent het natuurlijk van tv, maar in Den Bosch geven we zo´n ludieke draai aan het Ik hou van Holland dinerspel, dat de polonaise nog maar het begin is.

Ondertussen geniet u tijdens dit arrangement van een heerlijke Bourgondische 3-gangen diner!

Natuurlijk proeft u bij elk nieuw gerecht even in alle rust van het eten, stilte voor de storm misschien want er komt na elke gang weer een originele vraag op u af!

Beleef dit uitje nu met korting!

Naast tal van energieke muziekfragmenten en hits van Hollandse bodem wordt het nu misschien tijd om de echte carnavalskrakers uit de kast te trekken zodat uw gezelschap eindelijk eens op muziekkennis wordt getest!

Onze eigen Linda de Mol of Jeroen van Koningsbrugge praat het gehele event als professionele quizmaster grappend en grollend aan elkaar!

Geniet van dit unieke 'Ik hou van Holland Diner' en vergeet niet na afloop met de hoofdprijs naar huis te gaan. U kunt natuurlijk na afloop van dit evenement nog steeds bij Oeteldonk links af!

Inclusief:
  • Wervelende Quizmaster
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Den Bosch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Beleef dit uitje nu met korting:

'Wij vieren feest, dus weg met de malaise, want het is weer tijd voor de polonaise'

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit spelprogramma? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan