Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Den Bosch

Details over dit uitje

Altijd al willen weten hoe u nou echt hoort te dineren? Alles komt deze avond in Den Bosch aan bod in het Etiquette Diner met etiquette expert, van Den Bosch Evenementen.

Hoe dek ik de tafel en wat zijn de beste tafelmanieren? Hoe begroet ik mensen en ga ik met ze om? Ga ik naar de WC of naar het toilet?

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties. Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en nog leuk ook!

In combinatie met een drie-gangen-diner wordt dit arrangement nog stijlvoller door onze heuse etiquette master. Hij is op de hoogte van alle etiquette regels en zal het u op een leuke manier uitleggen. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat het etiquette diner niet alleen leerzaam is, maar ook leuk en gezellig uitje met familie, vrienden of collega’s.

Tijdens het arrangement doen we een korte quiz over tafelmanieren, tafeldekken en tafelschikking. Uiteraard is dit nog lang niet alles. Laat u verrassen tijdens uw diner met allerlei leuke etiquette onderdelen. Dit zorgt vast voor een zeer geslaagd uitje in Den Bosch!

Na afloop van het diner bent u niet alleen een perfecte tafelgast, maar ontvangt u ook een uniek etiquette-certificaat!

Inclusief:
  • Begeleiding van onze Etiquette master
  • Locatiehuur
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan