Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wie is de Rat Dinerspel in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen verzorgt een overheerlijk menu in 3 restaurants, in het centrum van Den Bosch, waar de teams strijden in het Wie is de Rat dinerspel om de hoofdprijs.

Welk team heeft alle spelrondes het best doorstaan en zoveel mogelijk punten verdient?

Belangrijker nog, welk team heeft exact door wie de grote saboteur van het spel is, de rat die door middel van allerlei gekke fratsen de boel in het honderd probeert te laten lopen!

Beleef dit uitje nu met korting!

U zult diverse vermakelijk, spannende of gewoon gezellige uitdagingen succesvol moeten afronden maar er is één spelbreker die uw team probeert te ondermijnen: juist ja, de Rat!

Tijdens het spel geniet u ook nog eens van een heerlijk diner op drie verschillende locaties in het centrum van de stad. De verschillende spelronden zorgen voor een vermakelijk tafereel. Helemaal als de Rat door slimme trucjes de boel loopt te saboteren!

Wie is de Rat wordt gespeeld in verschillende spelronden, waarbij vragen worden beanwoord, spelletjes worden gespeeld en raadsels worden opgelost. Aan u de taak om er voor te zorgen zoveel mogelijk uitdagingen succesvol af te ronden.

Spectaculair? Verrassend? Een slimme Rat kan zijn identiteit altijd goed geheim houden. De taak van deze oplichter is om teamspirit te doen verbleken. De uitdaging is om iedereen goed in de gaten te houden, want hij of zij laat altijd wel een steekje vallen! Veel plezier!

Programma-indicatie:

17.30 - 18.30 Voorgerecht
18.30 - 20.00 Wie is de Rat deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wie is de Rat deel 2
22.00 - 22.30 Dessert

Inclusief:
  • Begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner in drie verschillende restaurants
  • Teambuilding
  • Materiaal
  • Prijs voor het beste team en de slimste Rat
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan