073 20 20 980

Grote Groepen Arrangement in Den Bosch

Details over dit uitje

Voor groepen van 50 of meer personen heeft Den Bosch Evenementen een uniek uitje: het Grote Groepen Arrangement met rondleiding, spel, lunch, diner in Den Bosch.

Of u nu met het gehele bedrijf een uitje wilt organiseren, of met de ‘extended family’, bij ons bent u gegarandeerd het beste uit met grote groepen.

10.00 - 10.30 Ontvangst

Op locatie in hartje Den Bosch ontvangen wij u met een kopje koffie en een Bossche bol of ander gebak. We wachten totdat iedereen gearriveerd is en gaan beginnen met één van onze unieke rondleidingen door de mooiste stad van Brabant.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Den Bosch Evenementen worden altijd vergezeld van de beste gidsen die meer weten van de stad dan wie dan ook. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:

- Een unieke Shoptour, rondleiding door alle pittoreske winkelstraten
- Een sportieve Steptocht, op de step dwars door het centrum
- Een culturele Stadswandeling, op weg langs alle mooie plekken
- Een heerlijke Fietstour, dwars door het centrum en de rand van de stad

12.30 - 14.00 Lunch

Geniet van een complete lunch op een vooraf besproken locatie in het centrum van Den Bosch. Een luxe lunch of een Brabantse koffietafel? Het is allemaal mogelijk.

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch maken we uw gezelschap helemaal blij met de originele spelprogramma´s die u op onze site kunt vinden. Van een moordspel zoals Flikken Den Bosch tot de rare grappen en grollen van Crazy 88, uw spelprogramma staat altijd onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Of wat dacht u van de 'Ik hou van Holland quiz'? Een grote diversiteit aan programma´s ligt voor u klaar.

17.00 - 20.00 Borrel en Diner

Na afloop schuift u aan bij één van de toprestaurants in het centrum en geniet u van exquise gerechten uit de professionele Brabantse keuken.

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk dagarrangement wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Jouw uitje
  • Prijs:
    Vanaf € 92,50 p.p. excl. BTW
  • Duur:
    10 uur
  • Aantal:
    Minimaal 50 personen