073 20 20 980

Workshop Segway rijden in Den Bosch

Details over dit uitje

Leer Segway rijden met Den Bosch Evenementen, de modernste en schoonste manier om door Den Bosch te gaan, in de Workshop Segway rijden met begeleiding.

Tijdens deze cursus ervaart u het plezier van dit unieke en handige voertuig. In circa 1,5 uur ontdekt u dat een groepsuitje of arrangement in Den Bosch niet alleen comfortabel maar ook veel plezier en hoogstandjes oplevert.

De Segway PT is een elektrisch aangedreven tweewieler, waar de bestuurder rechtop op staat. Ook de Segway zelf blijft rechtop staan, dankzij ingewikkelde zaken als gyroscopen, sensoren, microprocessoren en krachtige elektromotoren, waardoor het voertuig in balans kan worden gehouden. Maar wees niet bang, iedereen die goed ter been is kan op de Segway rijden, mits 16 jaar of ouder.

Uiteraard gaan we eerst leren op deze Segways te rijden. Onze begeleider(s) zullen u een uitgebreide instructie geven aan de rand van het centrum. Als u het rijden eenmaal onder de knie heeft bezoekt u het centrum van Den Bosch en bekijkt u alle bekende monumenten.

Voor het rijden op de Segway moet de bestuurder 16 jaar of ouder zijn!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Jouw uitje
  • Prijs:
    10 - 11 personen € 79,50 p.p.
    12- 14 personen € 75,50 p.p.
    15- 17 personen € 72,50 p.p.
    Vanaf 18 personen € 69,50 p.p.
    De prijzen zijn exclusief BTW
  • Duur:
    1 uur en 30 minuten
  • Aantal:
    Minimaal 10 personen