Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Dinner in Den Bosch

Details over dit uitje

Voor iedereen die van een beetje bewegen houdt, maar ook van lekker eten in Den Bosch, is er de Biking Dinner fietstour van Den Bosch Evenementen.

Een culinair spektakel in het historisch centrum van de stad, met een sportieve bijsmaak op de fiets.

Met een professionele gids gaat u op weg langs de mooiste monumenten, historische plekken en straatjes van Den Bosch en stapt zo nu en dan eens af voor weer een ander gerecht in een ander restaurant. Zo leert u de keuken van Brabant pas echt kennen!

Natuurlijk moeten af en toe die calorieën ook weer verbrand worden, dus stapt u op de fiets om de mooiste stad van Brabant van dichtbij te bekijken.

Onze gidsen zijn getraind in het vertellen van de meest sprankelende anekdotes over de stad, de cultuur en alle bekende plekken. Geniet van de culinaire verrassingen in elk restaurant en bekijk Den Bosch met vrienden en familie! Houdoe!

Programma-indicatie:

18.00 – 19.00 Voorgerecht
19.00 – 20.00 Fietstocht deel 1
20.00 – 21.00 Hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Fietstocht deel 2
22.00 – 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers?

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken voor dit arrangement!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan