Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Cocktail-party & Tapas-fiësta in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen verwent u tijdens onze Cocktail-party & Tapas-fiësta in Den Bosch met de kunsten van een echte professionele Cocktail Creator.

16.30 - 18.30 Cocktailparty

Wat dacht u van een workshop cocktails creëren voor gevorderden? Bij binnenkomst ontvangt u een heerlijke alcoholvrije cocktail.

Na de kunsten van de professional mag u zelf twee verschillende cocktails brouwen.

Natuurlijk mag u zelf ook nog even een slokje proeven! Voor de echte fijnproevers shaken we ze, indien noodzakelijk, zelfs alcoholvrij!

19.00 - 21.00 Tapas Diner

Spaanse tapas, waar u uw vingers bij zult aflikken! Geniet van een fantastisch 3-gangen diner met alle ingrediënten die de Spaanse keuken in huis heeft. U bestelt gewoon nog een cocktail om het af te leren en smult ondertussen van de heerlijkste Spaanse hapjes uit Zuid-Europa.

De kok staat in de keuken met zijn Spaanse koksmuts culinair te goochelen alsof zijn leven ervan af hangt.

Inclusief:
  • Cocktails Workshop met enthousiaste begeleiding
  • Heerlijk tapas Diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw cocktailparty? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan