Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Proef en Mix Cocktail Clinic in Den Bosch

Details over dit uitje

De Proef en Mix Cocktail-clinic van Den Bosch Evenementen is het meest sprankelende bedrijfsuitje, ludiek vrijgezellenfeest, of gezellige avond met vrienden of familie.

Van deze workshop word je pas echt vrolijk. In de gezellige binnenstad van Den Bosch kan je kiezen tussen deze drie tongstrelende cocktail-clinics:

1. Proef en Mix met Rum:

Rum ken je voornamelijk als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito. Na een kleine uitleg over de diverse soorten rum, de herkomst van dit heerlijke drankje, ga je zelf aan de slag om het perfecte cocktailtje te bereiden. Geef de mix een nieuwe naam en een professionele cocktailshaker is geboren!

2. Proef en Mix met Whisky:

Whisky is natuurlijk het drankje voor de echte liefhebber. Tijdens deze clinic krijg je uiteraard een uitgebreide uitleg over de oorsprong, het rijpings- en productieproces van diverse soorten whisky's. Of ze nu afkomstig zijn uit de Schotse Hooglanden of uit Ierland, over elke whisky is een bijzonder verhaal te vertellen. Daarna ga je aan de slag om de perfecte smaakmix te creëren.

3. Proef en Mix met Wodka en Gin:

Eigenlijk is Gin de Engelse versie van de Hollandse jenever. Zomaar een feitje dat je tijdens deze clinic te horen krijgt. Onze professionele bartender vertelt je alles over de basisingrediënten van dit heerlijke drankje alsmede waar de lekkerste Wodka kan worden gehaald. Daarna wordt het tijd om zelf de lekkerste Gin- en Wodka cocktail te bereiden.

Inclusief:
  • Professionele cocktailinstructeurs
  • Welkomst en uitgebreide uitleg over de diverse drankjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bedrijfsuitstapje, personeelsfeest of vrijgezellenavond met vrienden? Bij Den Bosch Evenementen kan je de leukste evenementen boeken voor speciale gebeurtenissen. Bespreek al je wensen met onze medewerkers en wij maken jouw uitje in Den Bosch compleet!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan