073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Proef en Mix Cocktail Clinic in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Proef en Mix Cocktail Clinic in Den Bosch

De Proef en Mix Cocktail-clinic van Den Bosch Evenementen is het meest sprankelende bedrijfsuitje, ludiek vrijgezellenfeest, of gezellige avond met vrienden of familie.

Van deze workshop word je pas echt vrolijk. In de gezellige binnenstad van Den Bosch kan je kiezen tussen deze drie tongstrelende cocktail-clinics:

1. Proef en Mix met Rum:

Rum ken je voornamelijk als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito. Na een kleine uitleg over de diverse soorten rum, de herkomst van dit heerlijke drankje, ga je zelf aan de slag om het perfecte cocktailtje te bereiden. Geef de mix een nieuwe naam en een professionele cocktailshaker is geboren!

2. Proef en Mix met Whisky:

Whisky is natuurlijk het drankje voor de echte liefhebber. Tijdens deze clinic krijg je uiteraard een uitgebreide uitleg over de oorsprong, het rijpings- en productieproces van diverse soorten whisky's. Of ze nu afkomstig zijn uit de Schotse Hooglanden of uit Ierland, over elke whisky is een bijzonder verhaal te vertellen. Daarna ga je aan de slag om de perfecte smaakmix te creëren.

3. Proef en Mix met Wodka en Gin:

Eigenlijk is Gin de Engelse versie van de Hollandse jenever. Zomaar een feitje dat je tijdens deze clinic te horen krijgt. Onze professionele bartender vertelt je alles over de basisingrediënten van dit heerlijke drankje alsmede waar de lekkerste Wodka kan worden gehaald. Daarna wordt het tijd om zelf de lekkerste Gin- en Wodka cocktail te bereiden.

Inclusief:
  • Professionele cocktailinstructeurs
  • Welkomst en uitgebreide uitleg over de diverse drankjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Bedrijfsuitstapje, personeelsfeest of vrijgezellenavond met vrienden? Bij Den Bosch Evenementen kan je de leukste evenementen boeken voor speciale gebeurtenissen. Bespreek al je wensen met onze medewerkers en wij maken jouw uitje in Den Bosch compleet!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan