Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Den Bosch

Details over dit uitje

Drie restaurants in Den Bosch, en meerdere opdrachten, die u in het Crazy Dinner Game van Den Bosch Evenementen per team moet uitvoeren.

En die tijdens uw stadswandeling door de gezellige binnenstad van Den Bosch, tijdens dit avondarrangement, worden vastgelegd op videocamera.

Deze hilarische avond is er eentje om uw vingers bij af te likken!

Wij nemen u mee naar de drie lekkerste restaurants van ‘s-Hertogenbosch! Onderweg moet u de handjes uit de mouwen steken en wat gekke, gezellige of spannende opdrachten voor ons opknappen!

Wat moet u precies gaan doen? We lichten alvast een tipje van de sluier op. Het kan verschillen per avond, maar denk maar eens aan een optreden als straatmuzikant of het zingen van een kaskraker op de Grote Markt, het kan van alles zijn…

Alle gerechten worden in steeds nieuwe restaurants geserveerd. Tussendoor krijgt u van ons per telefoon door, waar u precies heen gaat. Een culinaire speurtocht met spelevenementen en een speciaal toetje tot slot!

In het laatste restaurant komen we allemaal bij elkaar om de winnaar van deze Crazy Diner Game te bepalen en de hoofdprijs uit te reiken! Veel plezier en Houdoe!

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera’s
  • Filmpjes digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Bossche Crazy Diner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Diner? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan