073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Crazy Dinner Game in Den Bosch

Drie restaurants in Den Bosch, en meerdere opdrachten, die u in het Crazy Dinner Game van Den Bosch Evenementen per team moet uitvoeren.

En die tijdens uw stadswandeling door de gezellige binnenstad van Den Bosch, tijdens dit avondarrangement, worden vastgelegd op videocamera.

Deze hilarische avond is er eentje om uw vingers bij af te likken!

Wij nemen u mee naar de drie lekkerste restaurants van ‘s-Hertogenbosch! Onderweg moet u de handjes uit de mouwen steken en wat gekke, gezellige of spannende opdrachten voor ons opknappen!

Wat moet u precies gaan doen? We lichten alvast een tipje van de sluier op. Het kan verschillen per avond, maar denk maar eens aan een optreden als straatmuzikant of het zingen van een kaskraker op de Grote Markt, het kan van alles zijn…

Alle gerechten worden in steeds nieuwe restaurants geserveerd. Tussendoor krijgt u van ons per telefoon door, waar u precies heen gaat. Een culinaire speurtocht met spelevenementen en een speciaal toetje tot slot!

In het laatste restaurant komen we allemaal bij elkaar om de winnaar van deze Crazy Diner Game te bepalen en de hoofdprijs uit te reiken! Veel plezier en Houdoe!

Dit spel boeken als los spel of als lunchgame? U kunt ook kijken op Crazy 88 spel in Den Bosch of op Crazy Lunch in Den Bosch

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Bossche Crazy Diner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Diner? Voor €12,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan