Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Wandeling in Den Bosch

Details over dit uitje

Geniet van het beste van Den Bosch: maak een Culinaire Wandeling en kom met deze rondleiding van Den Bosch Evenementen op drie verschillende locaties

Hier worden u de lekkerste Bossche Bol, het zachtste likeurtje en het beste bier geserveerd.

Deze gezellige culinaire stadswandeling gaat dwars door het centrum van de stad en u komt alle leuke boetiekjes en winkeltjes tegen.

Onderweg proeft u het fijnste wat deze fantastische Brabantse stad te bieden heeft. Onder leiding van onze professionele gids komt u van alles te weten over de Bourgondische gerechten die ze in deze stad produceren.

Eerst maar eens genieten van de echte Bossche Bol, de specialiteit uit ´s-Hertogenbosch en waar u uw vingers mee zal opeten!

Vervolgens komen we uit bij een leuke slijterij in het centrum van de stad, waar ze speciale likeuren schenken. Deze heerlijke wandeling wordt vervolgens afgesloten met een fris biertje in een gezellig Bosch café, waar ze een uitgebreide bierkaart voor u klaar hebben liggen. Proost!

Inclusief:
  • Ontvangst met Bossche Bol
  • Proeverij van likeur en bier
  • Enthousiaste gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Unieke wandeling in het hart van Den Bosch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan