Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen de Meisjes in Den Bosch

Details over dit uitje

Tijdens de ultieme quiz en spelshow De Jongens tegen de Meisjes van Den Bosch Evenementen draait het in Den Bosch allemaal om inzicht in het andere geslacht.

De mannen tegen de vrouwen! Door het beantwoorden van allerlei ludieke vragen wint het beste team de ongelooflijke hoofdprijs!

Natuurlijk houden jullie van elkaar, maar het is zeker zo leuk om de andere sekse af en toe een deuntje lager te laten zingen! Toch?

Net als het gelijknamige tv-programma wordt de strijd gespeeld onder leiding van een toffe presentator of goedlachse presentatrice. Natuurlijk zijn ze neutraal en zorgen ze voor de nodige hilariteit en beschikken ze over de laatste statistische gegevens over de gedragstrekjes van mannen en vrouwen. Hoe vaak denken de meeste mannen aan sex? Waar letten de vrouwen op als ze een eerste date hebben? Dat soort vragen dus!

Het beste team is in staat het andere geslacht het best in te schatten, het gaat hier dus om prestige en een zekere suprematie! Wie is nu eigenlijk echt dat sterke geslacht? Dit alles en nog veel meer komen jullie te weten bij deze heerlijke spelshow van Den Bosch Evenementen.

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Feestelijk decor
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Teambuilding
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Den Bosch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan