Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Den Bosch Anders Rondleiding

Details over dit uitje

Den Bosch heeft zich sterk ontwikkeld, ook op het gebied van architectuur. De Den Bosch Anders wandeling van Den Bosch Evenementen brengt u buiten de gebaande paden, net even buiten de oude stadswallen uit de 19e eeuw.

Buiten de historische stadskern is er heel wat vroegmoderne bouwkunst te zien.

Bezoek dat stukje Den Bosch, dat u nooit zou zien, als u het niet had geweten! Volg onze gids op weg naar nieuwe ontdekkingen.

Mooie panden in Jugendstil en de Amsterdamse School wisselen elkaar af. Uw gids vertelt u alles over de ontwikkeling van deze wijken, die door beroemde vooroorlogse architecten zijn ontworpen.

De menselijke maat is hier nog steeds van toepassing. Er werden leefbare woonwijken gebouwd met licht en ruimte, afgewisseld met prachtig stadsparken en lanen. Fraai gemetselde details, markante entreepartijen en subtiel materiaalgebruik zijn de kenmerken van deze deftige architectuur.

Vervolgens wandelt u door het Centraal Station en wordt de spectaculaire nieuwbouw van het Paleiskwartier bekeken. Inmiddels bent u wel toe aan een kleine pauze en kunt u even ontspannen op een terras of in een echt Brabants café.

Als er genoeg tijd is, kan er aandacht besteed worden aan de zogenoemde ‘Sint’ straten en het Emmaplein.

Inclusief:
  • Pauze in typisch Oeteldonks café of op terras
  • Enthousiaste gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan