Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get the Picture Winter Brunch in Den Bosch

Details over dit uitje
Get the Picture Winter Brunch in Den Bosch

Actief uitgaan in de winter, dat is de Get the Picture Winter Brunch in Den Bosch; verken de stad in een fotospeurtocht en geniet van lekker eten tijdens dit winteruitje van Den Bosch Evenementen.

 

Het decor van de binnenstad is gereed voor een verrassende stadswandeling met fotografische momenten, een heerlijke brunch en een hoofdprijs.

 

Uw begeleider neemt u mee naar drie verschillende locaties om lekker te brunchen en onderweg er naar toe gaat u allerlei ludieke, interessante en speciale foto-opdrachten uitvoeren.

 

Wat gaan we nou precies doen? 

Den Bosch Evenementen reserveert voor u drie verschillende restaurants in uw favoriete stad en in ieder etablissement geniet u van een ander gerecht. Tussen de gerechten door gaan jullie lekker op pad met een fotocamera, een stadskaart en een opdrachtenboekje. (wij raden overigens ook een warme muts aan).

De teams zoeken via de kaart de beste route en ondertussen moeten er kiekjes gemaakt worden van de mooiste objecten die de stad te bieden heeft. 

In het laatste restaurant wordt u ook weer welkom geheten door de begeleider die onder genot van een heerlijk dessert een prijsuitreiking verzorgt, want uiteraard kan er maar één team het beste zijn. 

Programma-indicatie:

13.00 – 14.00 Voorgerecht 
14.00 – 14.45 Get The Picture deel 1
14.45 – 16.00 Hoofdgerecht 
16.00 – 16.45 Get The Picture deel 2
16.45 – 17.30 Nagerecht 

Inclusief:

– Uitgebreid 3-gangen lunch in 3 restaurants
– Leuke prijs voor het winnende team 
– Professionele begeleiding
– Een camera voor elk team
Teambuilding
– Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Prijs:

10 – 14 personen 49,50 p.p. excl. BTW
15 – 29 personen 47,50 p.p. excl. BTW
30 –  > personen 44,50 p.p. excl. BTW

Optioneel:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan! 

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan