Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Likeurproeverij in Den Bosch

Details over dit uitje

Wilt u een Brabants groepsuitje organiseren met een bijzonder smakelijke afdronk? Schrijf u in voor de Likeur Proeverij in Den Bosch!

Een likeur proeverij voor echte levensgenieters en Bourgondiërs. Een echte test voor de gevoeligste smaakpapillen, de neusvleugels en alle overige zintuigen.

Deze heerlijke proeverij van Den Bosch Evenementen laat u maar liefst 6 verschillende huisgemaakte likeurtjes proeven op het smakelijkste adres van Den Bosch. Gedurende 1,5 uur staat uw mond en gehemelte in het teken van ongekende smaaksensaties en de zoektocht naar de ultieme likeur!

Wij tappen voor u om mee te nemen een flesje van 100ml uit een glazen amfore. Hierna kan elke naam of bedrijfsnaam er ook nog op worden geschreven. Direct van de bron en geschikt voor drankje tijdens een leuk feestje of partijtje. Likeuren als Butterscotch en Choco Rumba zorgen ervoor dat er een voldane glimlach rond uw mond verschijnt.

Heerlijk proeven en Bourgondisch genieten tijdens uw bedrijfsuitje of groepsuitje met familie of vrienden? De likeur proeverij van Den Bosch Evenementen zorgt ervoor dat u de ambachtelijk gebrouwen likeur weer helemaal opnieuw ontdekt en ook nog een flesje mee kan nemen om thuis nog eens van te genieten. Proost!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Proeven van 6 verschillende likeurtjes
  • Mogelijkheid tot het vullen van uw eigen flesje (100 ml) met persoonlijke tekst
  • Bezoek aansluitend de prachtige shop met heerlijke wijnen, whisky's, grappa's en likeuren, truffels en delicatessen
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan