Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Partyboot in Den Bosch

Details over dit uitje

Jubileum, vrijgezellenfeest, familie-uitje of bedrijfsfeest op komst? Feestje bouwen op een boot? Wat dacht u van 4 uur lang op de Partyboot van Den Bosch Evenementen?

U vaart over de Brabantse Dommel en de Aa bij Den Bosch, met lekkere hapjes en drankjes, wilt u ook een DJ aan boord? Alles is mogelijk!

Kabbelend varen we over de Dommel en geniet u van het fraaie landschap, de kasteeltjes en de boerderijen en de rietkragen. Ondertussen is onze crew bezig uw gezelschap geheel in de watten te leggen.

Het interieur is mooi versierd en uw trouwerij, vrijgezellenparty of familiefeest komt helemaal tot leven. Onze Hollandse Bar staat klaar en het feest kan beginnen!

In overleg regelen wij zo een uniek themafeest op het water, inclusief aankleding en live muziek of een professionele DJ. Geniet bij dit uitje van het Brabantse panorama met een lekkere borrel en maak van uw feest op het water een dag om nooit te vergeten!

Inclusief:
  • Boothuur
  • Luxe hapjes en party snacks
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse bar
  • Crew en Captain
  • Slingers en ballonnen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

- Professionele DJ
- Live Band
- Buffet

Reservering voor kleinere groepen

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan