Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pralineren en Dineren in Den Bosch

Details over dit uitje

Of u er chocola van kunt maken? Na deze bonbon workshop van Den Bosch Evenementen, genaamd Pralineren en Dineren, is het antwoord op die vraag positief.

Wij hebben voor u in Den Bosch deze workshop op het programma staan, zodat uw hele gezelschap er chocola van kan maken!

Een snufje cacao is nog maar het begin, de fijne kneepjes van het vak worden door echte professionals uit de doeken gedaan.

16.00 - 18.30 Pralineren

Bonbons maken, het verschil tussen melk en pure chocolade, de fijne ingrediënten komt u allemaal te weten. Handig voor thuis als u weer eens iets nieuws wilt proberen. Speciale gietvormen, de subtiele kunst van het pralineren komt tijdens deze workshop uitgebreid aan bod.

19.00 - 21.30 Dineren

Na al die geuren geroken te hebben, wordt het tijd voor een heerlijk culinair dienr, waarbij het nagerecht ook kan bestaan uit koffie en een speciaal chocolaatje. U mag het zeggen!

Inclusief:
  • Bonbonworkshop onder begeleiding
  • 3 gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van ons drank- arrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan