Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solex Tour in en om Den Bosch

Details over dit uitje

Lekker tijdens de Solex Experience in en om Den Bosch pruttelen, langs kasteeltjes, molens en boerderijen. Doe Den Bosch Evenementen’s nostalgische solextour.

Het enige wat u nodig heeft is een bromfietscertificaat of rijbewijs, en een uitstekend humeur natuurlijk.

Wij ontvangen u in het centrum van Den Bosch, en leggen we u wat belangrijke zaken uit over uw antieke maar perfect gerestaureerde brommer! Hoe u ´m aankrijgt bijvoorbeeld, altijd handig om te weten. Vervolgens krijgt u van ons een kaart met route en gaat u met het hele gezelschap knorrend op weg!

De koeien in de wei zullen er lichtelijk van opkijken als u met maar liefst 20 km/h de rust komt verstoren! Geniet van de leuke plaatsjes en het schilderachtige landschap en stop af en toe ook even voor een op een lekker terras van een café, brom ze en houdoe!

Inclusief:
  • Antieke Solex
  • Kaart en route, uitleg

Optioneel:

Wat dacht u van een ontvangst met koffie en Bossche bol, een lekkere barbecue of een picknick na afloop van dit evenement? Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan