Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht met gids door Den Bosch

Details over dit uitje

Maak een steptocht in het historische en bruisende centrum van Den Bosch. Voor uw verjaardag, vrijgezellenfeest, of gewoon als uitje met familie, collega's, vrienden.

Onder leiding van de vakkundige gidsen van Den Bosch Evenementen gaat u per step langs alle gezellige plekken van de historische binnenstad en vliegt het stadsleven in een tour aan u voorbij! Sportief en Fun!

Natuurlijk krijg je eerst een korte uiteenzetting over de het steppen in het algemeen, wat is de beste techniek om vooruit te komen en wat doet u om geen spierpijn te krijgen?

Daarna gaan we van start en steppen we met z´n allen achter de gids aan die Den Bosch op z´n duimpje kent! Dwars door het centrum op weg naar de oude vestingwallen of richting het Paleiskwartier.

Onderweg krijgt u van alles te horen over de stad en stoppen we natuurlijk ook ergens om van onze verdiende rust te genieten op een lekker terras van een café. Erg geschikt voor uw vrijgezellendag of een sportieve verrassing voor al uw vrienden. Kijken wie de gids kan bijhouden! Veel plezier!

Inclusief:
  • Steps
  • Pauze in typisch Den Bosch café of terras
  • Enthousiaste begeleiding (échte Bossenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan