Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Struinen door de Steegjes van Den Bosch

Details over dit uitje

Kom Struinen door de Steegjes van Den Bosch en laat u door de gids van Den Bosch Evenementen alles vertellen over het ontstaan van deze pittoreske plekjes.

Elke steeg heeft een leuke anekdote, hoe zijn ze ontstaan en waarom stopte men hier vroeger nou juist met bouwen?

U ontdekt het Middeleeuwse stratenpatroon van ‘s-Hertogenbosch en ziet alle grappige en interessante details van deze pittoreske wondertjes!

Uw gids loopt voor u uit! Bezoek bijvoorbeeld vanaf de Markt de Hinthamerstraat. Hier vindt u één van de oudste steegjes van de stad. U hoort waar de naam vandaan komt en waar dit straatje in vroeger tijden voor werd gebruikt.

Even later ziet u een gevelsteen met de afbeelding van de Leuvense Poort, één van de drie landpoorten uit de eerste ommuring van 1225. Zo zijn er nog tal van andere leuke steegjes te zien en te ervaren! Bekijk alle steegjes en leer alles over het Middeleeuwse leven van de stad!

Natuurlijk wordt er ondertussen even gepauzeerd! U neemt plaats op een lekker terras van een café en neemt het er even van (optioneel). Maar daarna loopt u weer met uw gids door het volgende Middeleeuwse hoofdstuk van deze historische tour! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste gids (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan