Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Te Gekke Wandeling met Tante Annie door Den Bosch

Details over dit uitje

Ontdek de mooiste plekjes van Den Bosch met de Te Gekke Wandeling met Tante Annie of Loca Lola.

Zij weten als geen ander uw stadswandeling op te leuken en te voorzien van grappige, ludieke en romantische anekdotes. Daarnaast heeft ze ook een aantal leuke doe en zoekopdrachten voor u!

Vanaf het bekende beeld van Zoete Lieve Gerritje, op de hoek van de Lepelstraat en de Korenbrugstraat, brengt Tante Annie uw gezelschap naar al die gezellige straatjes en bekende monumenten van de stad.

U komt uiteraard ook langs de Sint-Jan. De voormalige kloostertuin van de paters Redemptoristen, werd opgeknapt en omgevormd tot een werkelijke ‘Tuin der Lusten’, verwijzend naar het beroemde schilderij van de naamgever van de tuin.

U bezoekt uiteraard ook Het Dieske. Dieske leefde aan het eind van de 15e eeuw en werd zogezegd onsterfelijk door in de Binnendieze te plassen. Hij werd een held omdat hij tijdens een van zijn plasjes indringers op het spoor kwam en alarm sloeg.

Tante Annie (of Loca Lola) legt het u allemaal uit! Zij weet als geen ander de bekendste monumenten van de stad op een ludieke manier aan u te presenteren. Geniet van deze originele tour door Den Bosch en vergeet niet dat plassen in de Binnendieze tegenwoordig geheel uit den boze is!

Inclusief:
  • Ludieke rondleiding door Tante Annie
  • Bezoek aan bekende monumenten in de binnenstad
  • Leuke opdrachten met chocoladebeloningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Voor 14,50 per persoon excl. BTW extra kunt ook op de fiets de stad in met Tante Annie. Bezoek in circa twee uur de mooiste plekken van de stad. Wij verzorgen op aanvraag aansluitend of vooraf een voortreffelijke lunch in het centrum van Den Bosch.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan