Den Bosch Evenementen
9.4 /10 Trustpilot gebaseerd op 165 reviews
073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Te Gekke Wandeling met Tante Annie door Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Te Gekke Wandeling met Tante Annie door Den Bosch

Ontdek de mooiste plekjes van Den Bosch met de Te Gekke Wandeling met Tante Annie of Loca Lola.

Zij weten als geen ander uw stadswandeling op te leuken en te voorzien van grappige, ludieke en romantische anekdotes. Daarnaast heeft ze ook een aantal leuke doe en zoekopdrachten voor u!

Vanaf het bekende beeld van Zoete Lieve Gerritje, op de hoek van de Lepelstraat en de Korenbrugstraat, brengt Tante Annie uw gezelschap naar al die gezellige straatjes en bekende monumenten van de stad.

U komt uiteraard ook langs de Sint-Jan. De voormalige kloostertuin van de paters Redemptoristen, werd opgeknapt en omgevormd tot een werkelijke ‘Tuin der Lusten’, verwijzend naar het beroemde schilderij van de naamgever van de tuin.

U bezoekt uiteraard ook Het Dieske. Dieske leefde aan het eind van de 15e eeuw en werd zogezegd onsterfelijk door in de Binnendieze te plassen. Hij werd een held omdat hij tijdens een van zijn plasjes indringers op het spoor kwam en alarm sloeg.

Tante Annie (of Loca Lola) legt het u allemaal uit! Zij weet als geen ander de bekendste monumenten van de stad op een ludieke manier aan u te presenteren. Geniet van deze originele tour door Den Bosch en vergeet niet dat plassen in de Binnendieze tegenwoordig geheel uit den boze is!

Inclusief:
  • Ludieke rondleiding door Tante Annie
  • Bezoek aan bekende monumenten in de binnenstad
  • Leuke opdrachten met chocoladebeloningen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Voor 14,50 per persoon excl. BTW extra kunt ook op de fiets de stad in met Tante Annie. Bezoek in circa twee uur de mooiste plekken van de stad. Wij verzorgen op aanvraag aansluitend of vooraf een voortreffelijke lunch in het centrum van Den Bosch.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleiding? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan