Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Varend Moordspeldiner in Den Bosch

Details over dit uitje

Beleef het enige echte originele Moorddiner in Den Bosch, van Den Bosch Evenementen, ook wel bekend als moordspel of moordspeldiner. Een kostuumdrama met spannende ontwikkelingen, geschikt voor elk bedrijfsuitje!

Maar wat maakt dit arrangement nou extra speciaal? Het speelt zich af aan boord van een rondvaartboot, dus gedurende de hele avond kunnen jullie ook genieten van de schitterende omgeving van Den Bosch.

Natuurlijk, het eten is vanzelfsprekend voortreffelijk Bourgondisch, maar de actie aan tafel is helemaal om te smullen. In een uitbundig en spannend rollenspel gaat u samen met een rechercheur een sinistere moord oplossen.

Zonder vergrootglas en DNA-onderzoek, maar met passende kostuums, een goed script en schemerig kaarslicht…

Welke rol staat er voor u op het programma? De deftige zakenman of de toiletjuffrouw? Het hele gezelschap doet mee om de moordenaar in de kraag te vatten. Onze speciaal voor deze avond ingehuurde rechercheur legt iedereen het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de aandacht nooit verslapt.

Ondertussen geniet u van een culinair 3-gangen diner en probeert u de gevaarlijke crimineel te ontmaskeren. Ronddobberend over de Dommel ziet u de St. Jan in de verte!

Als plotseling rechercheur de Kok (met K…O…K) de handboeien te voorschijn haalt en met een duik over tafel het sinistere sujet in de kraag grijpt…… wat een heerlijk kopje koffie na afloop en wat een fantastische hoofdprijs voor de beste speurneus! Veel plezier!

Inclusief:
  • Rondvaart bij Den Bosch
  • Uitgebreid drie gangen diner aan boord
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip voor elke doorgewinterde speurneus:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan