Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Smartlappen zingen in Den Bosch

Details over dit uitje

De Workshop Smartlappen zingen in Den Bosch is geschikt voor iedereen die van een lach en een traan houdt en van Guusje Meeuwis en Fransje Bauer natuurlijk.

Op een perfecte locatie in het hart van de stad is deze cursus van Den Bosch Evenementen, de ultieme sfeermaker voor het hele gezelschap.

Natuurlijk doet u het niet alleen. Wij geven u en uw vrienden een tekstboek met 40 beroemde levensliederen en zorgen voor een echte accordeonist! Het echte levenslied van de bovenste plank heeft natuurlijk behoefte aan muzikale begeleiding!

Het laatste half uur nemen we uw zangtalenten op zodat u thuis nog even de CD op kan zetten om de buren te laten schrikken... ehh.. genieten natuurlijk! Voor een beetje extra zorgen wij voor een complete CD editie voor het hele gezelschap! En na een tijdje zingt u het Gelredome gewoon even vol!

Inclusief:
  • Brabantse accordeonist
  • Cd opname
  • Tekstboekjes
  • Locatie hartje Oeteldonk
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip voor ambitieuze nachtegaaltjes:

Als u echt serieus mee wilt zingen en u alle kneepjes van de het Brabantse levenslied onder de knie wilt krijgen, dan hebben we iets speciaals voor u! Wij regelen gewoon het eerste half uur een professionele zangjuf zodat de toontjes op hoogte worden gezet en uw gezelschap in zijn geheel wordt gestemd!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan