Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Barbecue Boot in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen maakt van uw rondvaart rondom Den Bosch met de Barbecue Boot een ontspannen en culinaire belevenis in het Brabantse natuurschoon.

Als de zon langzaam wegzakt achter de groene weiden van het Brabantse natuurschoon, dan wordt het tijd voor een heerlijk ontspannen rondvaart en een perfecte barbecue!

Aan boord wordt voor u door het personeel gebarbecued. Er staat binnen een lekker buffet voor u klaar met salades, sausjes en lekker stokbrood met kruidenboter.

Ondertussen zit u met een drankje op het dek te genieten van het water en landschap. De boot is geheel privé voor uw gezelschap afgehuurd.

Wilt u eens een ontspannen uitje beleven met familie, vrienden of collega’s? Reserveer de Barbecueboot en kom even helemaal bij….. Dit arrangement is gedurende het gehele jaar te reserveren, u kunt ook verwarmd binnen plaatsnemen.

Inclusief:
  • Boothuur
  • BBQ buffet
  • Hollandse Bar inclusief
  • Kok en bediening aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan