Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Bossche Bollen Workshop – Borrelboot in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen maakt van uw dag een mix van drie perfect georganiseerde dagdelen, tijdens het Lunch - Bossche Bollen workshop - Boottocht arrangement.

Ooit al eens lekkere Bossche Bollen willen maken, waarbij u de vingers aflikt? Combineer dat met een heerlijke lunch en een schitterende boottocht.

12.00 - 13.00 Lunch

Geniet van een heerlijke Bourgondische lunch op een prachtlocatie in het centrum van Den Bosch. Uw lunch is voorzien van allerlei Brabantse lekkernijen.

13.15 - 14.15 Workshop Bossche Bol maken

U wordt verwelkomt met een glaasje Bossche Borrel en gaat onder ludieke begeleiding beginnen aan de lekkerste workshop van Den Bosch. Het ultieme recept voor het maken van Bossche Bollen ligt voor u klaar.

De soes vullen met slagroom voorafgegaan door een slagroombattle, het aanbrengen van het laagje chocolafondant in de vorm van een choco dip dance en vervolgens de eerste hapjes; stap voor stap maakt u uw eigen gebakje. Natuurlijk mag u af en toe zelf even proeven. Hierna volgt er een prijsuitreiking waarbij er een eerste, tweede en derde prijs met als hoofdprijs de ultieme Chocoladekus!

14.30 - 16.30 Borrelboot Den Bosch

Aansluitend staat onze kapitein voor u klaar om uw gezelschap te laten genieten van een prachtige rondvaart over de Dommel. We varen langs de vestingwerken en kijken naar de spectaculaire panorama´s van de Brabantse natuur.

Heerlijke hapjes en drankjes zullen worden gereserveerd terwijl u geniet van een ontspannen belevenis.

Inclusief:
  • Complete Brabantse Lunch
  • Welkomstdrankje Bossche Borrel
  • Enthousiaste ludieke begeleiding in de vorm van een act
  • Drankjes uit Hollandse bar inbegrepen bij de workshop
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse Bar aan boord
  • Borrelhapjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Rondleiding vooraf?

Wilt u een ludieke rondleiding vooraf de workshop? Dat kan! De workshop duurt dan 2 uur in plaats van 1 uur. Hiervoor betaald u een meerprijs van € 6,00 p.p. excl. BTW.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan