Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Bossche Bollen Workshop – Boottocht in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen maakt van uw dag een mix van drie perfect georganiseerde dagdelen, tijdens het Lunch - Bossche Bollen workshop - Boottocht arrangement.

Ooit al eens lekkere Bossche Bollen willen maken, waarbij u de vingers aflikt? Combineer dat met een heerlijke lunch en een schitterende boottocht.

12.00 - 13.00 Lunch

Geniet van een heerlijke Bourgondische lunch op een prachtlocatie in het centrum van Den Bosch. Uw lunch is voorzien van allerlei Brabantse lekkernijen.

13.15 - 15.15 Workshop Bossche Bol maken

U wordt verwelkomt met een glaasje Bossche Borrelen gaat onder ludieke begeleiding beginnen aan de lekkerste workshop van Den Bosch. Het ultieme recept voor het maken van Bossche Bollen ligt voor u klaar.

De soes vullen met slagroom voorafgegaan door een slagroombattle, het aanbrengen van het laagje chocolafondant in de vorm van een choco dip dance en vervolgens de eerste hapjes; stap voor stap maakt u uw eigen gebakje. Natuurlijk mag u af en toe zelf even proeven. Hierna volgt er een prijsuitreiking waarbij er een eerste, tweede en derde prijs met als hoofdprijs de ultieme Chocoladekus!

15.30 - 17.30 Borrelboot Den Bosch

Aansluitend staat onze kapitein voor u klaar om uw gezelschap te laten genieten van een prachtige rondvaart over de Dommel. We varen langs de vestingwerken en kijken naar de spectaculaire panorama´s van de Brabantse natuur.

Met heerlijke drankjes en hapjes aan boord maken wij van dit dobberende avontuur een ontspannen belevenis.

Inclusief:
  • Complete Brabantse Lunch
  • Workshop Bossche Bol met ludieke wandeling naar de workshopruimte
  • Welkomstdrankje Manus
  • Enthousiaste ludieke begeleiding in de vorm van een act
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Hapjes en drankjes uit de Hollandse bar aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan