073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit

Lunch – Bossche Bollen Workshop – Borrelboot in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Lunch – Bossche Bollen Workshop – Borrelboot in Den Bosch

Den Bosch Evenementen maakt van uw dag een mix van drie perfect georganiseerde dagdelen, tijdens het Lunch - Bossche Bollen workshop - Boottocht arrangement.

Ooit al eens lekkere Bossche Bollen willen maken, waarbij u de vingers aflikt? Combineer dat met een heerlijke lunch en een schitterende boottocht.

12.00 - 13.00 Lunch

Geniet van een heerlijke Bourgondische lunch op een prachtlocatie in het centrum van Den Bosch. Uw lunch is voorzien van allerlei Brabantse lekkernijen.

13.15 - 14.15 Workshop Bossche Bol maken

U wordt verwelkomt met een glaasje Bossche Borrel en gaat onder ludieke begeleiding beginnen aan de lekkerste workshop van Den Bosch. Het ultieme recept voor het maken van Bossche Bollen ligt voor u klaar.

De soes vullen met slagroom vervolgd door een slagroombattle, het aanbrengen van het laagje chocolafondant in de vorm van een choco dip dance en vervolgens de eerste hapjes; stap voor stap maakt u uw eigen gebakje. Natuurlijk mag u af en toe zelf even proeven. Hierna volgt er een prijsuitreiking waarbij er een eerste, tweede en derde prijs met als hoofdprijs de ultieme Chocoladekus!

14.30 - 16.30 Borrelboot Den Bosch

Aansluitend staat onze kapitein voor u klaar om uw gezelschap te laten genieten van een prachtige rondvaart over de Dommel. We varen langs de vestingwerken en kijken naar de spectaculaire panorama´s van de Brabantse natuur.

Heerlijke hapjes en drankjes zullen worden gereserveerd terwijl u geniet van een ontspannen belevenis.

Inclusief:
  • Lunch
  • Welkomstdrankje Bossche Borrel
  • Enthousiaste ludieke begeleiding in de vorm van een act
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Onbeperkt drankjes uit de Hollandse Bar aan boord
  • Borrelhapjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Rondleiding vooraf?

Wilt u een ludieke rondleiding vooraf de workshop? Dat kan! De workshop duurt dan 2 uur in plaats van 1 uur. Hiervoor betaald u een meerprijs van € 6,00 p.p. excl. BTW.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan