Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Lunch – Bossche Bollen Workshop – Boottocht in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen maakt van uw dag een mix van drie perfect georganiseerde dagdelen, tijdens het Lunch - Bossche Bollen workshop - Boottocht arrangement.

Ooit al eens lekkere Bossche Bollen willen maken, waarbij u de vingers aflikt? Combineer dat met een heerlijke lunch en een schitterende boottocht.

12.00 - 13.00 Lunch

Geniet van een heerlijke Bourgondische lunch op een prachtlocatie in het centrum van Den Bosch. Uw lunch is voorzien van allerlei Brabantse lekkernijen.

13.15 - 15.15 Workshop Bossche Bollen maken

U wordt verwelkomt met een glaasje Bossche Manus en gaat onder enthousiaste begeleiding beginnen aan de lekkerste workshop van Den Bosch. Het ultieme recept voor het maken van Bossche Bollen ligt voor u klaar.

De soes vullen met slagroom, het aanbrengen van het laagje chocola en vervolgens de eerste hapjes; stap voor stap maakt u uw eigen gebakje. Natuurlijk mag u af en toe zelf even proeven.

15.30 - 17.30 Boottocht Den Bosch

Aansluitend staat onze kapitein voor u klaar om uw gezelschap te laten genieten van een prachtige rondvaart over de Dommel. We varen langs de vestingwerken en kijken naar de spectaculaire panorama´s van de Brabantse natuur.

Met heerlijke drankjes en hapjes aan boord maken wij van dit dobberende avontuur een ontspannen belevenis.

Inclusief:
  • Complete Brabantse Lunch
  • Workshop Bossche Bollen
  • Welkomstdrankje Manus
  • Enthousiaste begeleiding
  • Boothuur
  • Bediening aan boord
  • Hapjes en drankjes uit de Hollandse bar aan boord
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit dagarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer