Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondvaart met Sushi Boot door Den Bosch

Details over dit uitje

Jullie willen eens lekker rondvaren door Den Bosch en zoeken nog een luxe boot die ook nog eens vol lekkernijen zit? Met de Sushi Boot van Den Bosch Evenementen vaar je in een mooi afgewerkte ruime boot over de Dieze, de Smalle en Brede Haven, de schitterende Aa, de Buitenhaven en de Stadsdommel.

Een 1,5 uur durende rondvaart dus, met onze eigen schipper aan het roer. Tussen de fraaie vergezichten door serveren wij heerlijke Sushi en Sashimi gerechten.

Het perfecte menu voor jullie groepsuitje in Den Bosch

De Sushi boot rondvaart is het ideale groepsuitje of bedrijfsuitje voor iedereen die ontspannen en comfortabel de omgeving en het water rond Den Bosch wilt bekijken. Een beetje bijkletsen, genieten van overheerlijke visgerechten en met de haren in de wind! Voor de liefhebber nemen we ook een paar harinkjes mee!

Bij Den Bosch Evenementen kan je nog tal van andere mooie boottochten organiseren. Kies bijvoorbeeld voor de Tapas Boot, onze barbecue boot of de altijd verwarmde stamppotboot!

Inclusief:
  • Huur privé boot
  • Rondvaart in luxe boot inclusief schipper
  • Verse huisgemaakte Sushi & Sashimi aan boord
  • Te boeken op elke dag en elk tijdstip!

Rondvaart Den Bosch organiseren – reserveren voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit vaararrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor deze rondvaart in Den Bosch?

Willen jullie misschien een ervaren gids reserveren zodat je uitleg krijgt over de prachtige plekken waar jullie langs varen? Bespreek je wensen met onze medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan