Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Shoptour en rondleiding in Den Bosch

Details over dit uitje

Tijdens de Shoptour laten wij u in een tour de winkelstraten van Den Bosch zien met de bekendste luxe modezaken en boetiekjes.

Het Brabantse Den Bosch kent tal van gezellige winkels en is een perfecte stad om te shoppen.

De pittoreske steegjes en straatjes nodigen uit tot een kopje koffie op een lekker terras van een café.

Tijdens de wandeling van Den Bosch Evenementen laten wij u de mooiste winkelstraten zien, de bekendste luxueuze modezaken en de kleinste boetiekjes.

Den Bosch kent tal van gezellige winkels en is een perfecte stad om te shoppen. De pittoreske steegjes en straatjes nodigen uit tot een kopje koffie op een lekker terras. Tijdens de Shoptour Den Bosch laten wij u de mooiste winkelstraten van Den Bosch zien, de bekendste luxueuze modezaken en de kleinste boetiekjes.

Onze professionele gids vertelt u alles over de diverse leuke straten, die we bezoeken. De St. Jorisstraat en de Minderbroederstraat en de Ridderstraat worden allemaal bekeken en van commentaar voorzien! Ondertussen loopt u gewoon even bij de bakker binnen voor een lekkere Bossche Bol en geniet u van de feestelijke gezelligheid van deze prachtige stad.

Uiteraard eindigen we deze Shoptour in een goede kroeg of op een heerlijk terras of, als u wilt, laten we u gaan om gelijk wat inkopen te doen, u weet nu inmiddels waar u moet zijn! Geniet ervan!

Inclusief:
  • Pauze in typisch Den Bosch café of terras
  • Enthousiaste begeleiding (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Leuke winkels en boetiekjes
  • Hartje Den Bosch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze rondleidingen? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan