Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in Den Bosch

Details over dit uitje

Speuren met een wedstrijdelement: Strijd in Den Bosch is een speurtocht van Den Bosch Evenementen, waarin u in teams een originele route door de stad maakt.

Ondertussen allerlei leuke opdrachten uitvoert. Het meest creatieve team ontvangt van ons de enige echte hoofdprijs!

Met al zijn straatjes, steegjes en monumenten is Den Bosch prima geschikt voor een enerverende speurtocht met familie, vrienden of collega’s.

Natuurlijk doet u uw best om als beste uit de bus te komen, dus niet verdwalen, alle vraagstukken zo compleet mogelijk oplossen en uw fantasie gebruiken. En niet afkijken, delibereren met de tegenpartij of samen met het andere team op een zonnig terras gaan zitten!

Geniet van een enerverende strijd in Den Bosch en hoor van de strenge doch rechtvaardige jury welk team zich er met een Jantje van Leiden… van Den Bosch heeft afgemaakt. Na afloop kunt u de tegenpartij nog altijd even fijn jennen! En genieten van een lekker drankje natuurlijk.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje
  • Teambuilding
  • Prijs voor beste team of koppel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan