Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Feestelijke Bonbon Workshop in Den Bosch

Details over dit uitje

Bonbons maken tijdens de Feestelijke Bonbon Workshop in Den Bosch doet u met overheerlijke Fair Trade chocolade, bij Den Bosch Evenementen. De begeleiders spelen een typetje en je wordt opgehaald met een intro op straat. Don BonBon verteld over the TOP over de stad!

U komt alles te weten over de beste ingrediënten voor een kwalitatieve bonbon, eentje om uw vingers bij af te likken. We spelen met de chocolade en maken een massieve BonBon, BonBon lollipop, en een gevulde BonBon!

De Bonbon Workshop wilt u echt niet missen, het is gewoon...veel te lekker! Onder vakkundige (ludieke) leiding brengen wij u in de ultieme chocoladetrans.

U maakt verschillende bonbons in allerlei vormen en maten, net wat u mooi, leuk en lekker vindt! (En als u wil, dan hebben we ook wat pikantere vormpjes, u geeft het maar door en ze komen op tafel!)

U komt zeker niets te kort tijdens deze workshop! Voor alle zoetliefhebbers, chocoladeaanbidders en keukenprinsen en prinsessen! Na afloop proost u op uw eigen creaties met een Bossche Borrel!

Inclusief:
  • Ludieke, te gekke wandeling
  • Enthousiaste begeleiding als typetje
  • Chocolade en leuke verpakking
  • U maakt 15 bonbons om mee naar huis te nemen
  • Onbeperkt koffie, thee, fris, bier en wijn
  • Glaasje Bossche Borrel
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan