Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Etiquette in Den Bosch

Details over dit uitje

Weten hoe het nou echt hoort ? WC of toilet? Tafelmanieren? Hoe begroet ik iemand? Dit en meer komt aan bod in de Workshop Etiquette van Den Bosch Evenementen.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties.

Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en wij zorgen dat u het nog op een leuke manier leert ook!

De cursus wordt gegeven door onze etiquette master. Hij is op de hoogte van alle etiquette regels en zal het u op een leuke manier uitleggen. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat de etiquette-workshop niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellige uitje met vrienden of collega’s.

Wat dacht u van de regels om uw tafel netjes te dekken en bijbehorende tafelmanieren. Allemaal heel interessant! Daarnaast krijgt u nog veel meer te leren over te etiquette en kunt u aan het eind van de workshop direct aanschuiven bij koning Willem Alexander voor een staatsbanket.

Het is ook mogelijk om deze workshop te volgen in combinatie een lunch of diner. Op deze manier ervaart u meteen hoe u daadwerkelijk zou moeten eten en drinken volgens de etiquette. Dit zorgt voor een zeer geslaagd uitstapje in Den Bosch! Leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest.

Inclusief:
  • Ervaren etiquette master
  • Locatiehuur
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij niet aan het minimale aantal deelnemers bij deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan