Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Den Bosch

Details over dit uitje

De Workshop Paaldansen in Den Bosch begint met een flexibele instructrice, eentje die de fijne kneepjes van het vak in de vingers heeft, of eigenlijk in de benen.

Ongeveer twee uur lang zal ze jullie onderwijzen in de edele dans van het verleiden in deze cursus van Den Bosch Evenementen.

U mag het natuurlijk zelf gaan proberen, eens kijken of de heupen wat los komen onder de denderende dreunen van de opzwepende beat.

Na wat inleidende oefeningen, beetje stretchen en buigen om de spiertjes op te warmen, gaat u aan de slag om de paal te bedwingen. Uw vriendinnen kijken toe hoe u de leukste toeren uithaalt en naar beneden glijdt.

Na een uurtje komt u tot de ontdekking dat paaldansen nog inspannend is ook. Dus natuurlijk even genieten van een drankje om daarna de volgende les tot u te nemen.

Onze professionele instructrice staat u met raad en daad terzijde. Zorg wel voor soepele kleding en een paar stevige dijen. Neem al uw verleidingskunsten mee naar huis en probeer ondertussen uw kunsten uit op wat lantaarnpalen onderweg!

Uitstekend geschikt voor dat leuke vrijgezellenfeest of een sprankelende appetizer voor dat leuk uitje met alle vriendinnen. Veel plezier!

Inclusief:
  • Zaalhuur
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan