Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Den Bosch

Details over dit uitje

Den Bosch Evenementen nodigt u met de Diner City Tour uit voor een gezellige avond van culinaire verwennerij en een kijkje in het mooie Den Bosch, in de fascinerende en historische wereld van de mooiste stad van Brabant.

Tijdens deze ontspannen Diner-tour eet u een perfect voorbereid Bourgondisch diner in één van de beste restaurants van Den Bosch en onderneemt u een pittoreske excursie.

18.30 - 21.00 Diner

We beginnen met een overheerlijk diner aan tafel van een gezellig restaurant in de binnenstad van Den Bosch. Op het menu staan lokale Bourgondische delicatessen en de ober heeft een opperbest, maar hoe kan het ook anders, gemoedelijk humeur. Na dit smullende onderonsje maakt u zich klaar voor een interessante stadswandeling door de gezellige binnenstad.

21.00 - 23.00 Citytour

Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de markantste plekken van het oude en pittoreske Oeteldonk. U krijgt allerlei fraaie anekdotes te horen over de meest speciale en Middeleeuwse monumenten, de fraai verlichte straatjes en steegjes van de stad. U loopt langzaam door het aangenaam verlichte centrum en staat zo nu en dan even stil tijdens de flamboyante presentatie van onze stadsgids.

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Enthousiaste begeleiding (échte Bosschenaar met jarenlange ervaring)
  • Pauzemoment in een leuk kroegje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Den Bosch with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Den Bosch.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan