073 20 20 980
Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fun Bossche Bollen maken in Den Bosch

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Workshop Fun Bossche Bollen maken in Den Bosch

Het beroemdste gebakje van Den Bosch is nu gewoon zelf te maken. Leer het tijdens deze fun Workshop Bossche Bollen maken van Den Bosch Evenementen en kom alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje.

Om van te smullen en om thuis nog even na te doen.

Onder leiding van onze Brabantse chocoladedames Tante Annie en/of Loca Lola gaat u de geheimen van deze ultieme Brabantse Bol ontdekken. Zo komt u te weten waar de Bossche Bol eigenlijk zijn oorsprong heeft.

Na de uitleg gaat u de soes vullen met slagroom (in de vorm van een battle) en dopen in de chocoladefondant met een choco dip dance. Tot slot mag u uw eigen Bossche Bol helemaal versieren om zo een écht uniek exemplaar te maken.

Af en toe een hapje nemen mag natuurlijk best. We drinken tot slot een heerlijk kopje koffie, thee en andere drankjes om te proosten op uw creatie! De eerste prijs houden we nog als verrassing!

Na deze workshop bent u klaar voor uw eigen keuken. Geniet van deze zoete workshop op locatie in het centrum van Den Bosch!

Inclusief:
  • Glaasje Bossche Borrel
  • Bossche Bollen ingrediënten (de soes is al klaargemaakt voor u)
  • Het maken van 1 Bossche Bol
  • 4 drankjes uit hollandse bar p.p.
  • Verkiezing, 3e, 2e en 1e plaats met een leuke verassing als hoofdprijs!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Verlengde versie:

Wilt u juist de workshop helemaal volledig volgen en ook de soes zelf klaarmaken?
Wij bieden deze variant die 2,5 uur duurt aan vanaf € 48,00 p.p. excl. 9% BTW. Voor 8 tot en met 9 personen bieden wij deze workshop voor € 51,00 p.p. excl. 9% BTW aan.

Optioneel:

Een aantal Bossche Bollen mee naar huis nemen om er later nog van te kunnen genieten. De meerprijs is 2,50 per Bossche Bol die u mee wenst te nemen naar huis.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Den Bosch starten de arrangementen van Den Bosch Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station of de Parade, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Den Bosch Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Den Bosch Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Den Bosch Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Den Bosch is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Den Bosch Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Den Bosch Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Den Bosch Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan