Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Bossche Bollen maken in Den Bosch

Details over dit uitje

Het beroemdste gebakje van Den Bosch is nu gewoon zelf te maken. Leer het tijdens de Workshop Bossche Bollen maken van Den Bosch Evenementen en kom alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje.

Om van te smullen en om thuis nog even na te doen.

Welkom op de Bossche Bollen Fun Workshop, deze zal beginnen met een Bossche Kneup en het lied over Zoete lieve Gerritje. Wie was zij toch? Na een wandeling van 30 minuten gaat de Workshop van start.

Onder leiding van onze Brabantse chocoladedames Tante Annie en Juf Merie gaat u de geheimen van deze ultieme Brabantse Bol ontdekken. Zo komt u te weten waar de Bossche Bol eigenlijk zijn oorsprong heeft.

Na de uitleg gaat u de soes vullen met slagroom (wel eerst zelf even kloppen) en dopen in de chocolade. Tot slot mag u uw eigen Bossche Bol helemaal versieren om zo een écht uniek exemplaar te maken.

Af en toe een hapje nemen mag natuurlijk best. We drinken tot slot een heerlijk kopje koffie of thee om te proosten op uw creatie!

Na deze workshop bent u klaar voor uw eigen keuken. Natuurlijk mag u na de workshop wat Bossche Bollen mee naar huis nemen om het thuisfront te verrassen! Geniet van deze zoete workshop op locatie in het centrum van Den Bosch!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Glaasje Bossche Kneup of Chocoladelikeur
  • Bossche Bollen ingrediënten (de soes is al klaargemaakt voor u)
  • Het maken van 1 Bossche Bol
  • Onbeperkt koffie/thee en fris
  • Verkiezing, 3e, 2e en 1e plaats met als hoofdprijs een chocoladezoen!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Verkortte versie:

Niet veel tijd voor deze workshop binnen uw programma maar wilt u toch de Bossche Bol niet missen? Wij hebben een snelle workshop van 1 uur met een drankje voor € 25,00 p.p. excl. 6% BTW.

Verlengde versie:

Wilt u juist de workshop helemaal volledig volgen en ook de soes zelf klaarmaken? Dan bieden wij de verlengde variant van 3 uur voor € 39,50 p.p. excl. 6% BTW.

Optioneel:

Een aantal Bossche Bollen mee naar huis nemen om er later nog van te kunnen genieten. De meerprijs is 2,50 per Bossche Bol die u mee wenst te nemen naar huis.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Mokum Events gebruikt cookies voor optimale performance.Lees meer