Kies uit 225+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Den Bosch
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Fun Bossche Bollen maken in Den Bosch

Details over dit uitje

Het beroemdste gebakje van Den Bosch is nu gewoon zelf te maken. Leer het tijdens deze fun Workshop Bossche Bollen maken van Den Bosch Evenementen en kom alles te weten over dit heerlijke, met slagroom gevulde bolletje.

Om van te smullen en om thuis nog even na te doen.

Onder leiding van onze Brabantse chocoladedames Tante Annie en Loca Lola gaat u de geheimen van deze ultieme Brabantse Bol ontdekken. Zo komt u te weten waar de Bossche Bol eigenlijk zijn oorsprong heeft.

Na de uitleg gaat u de soes vullen met slagroom (in de vorm van een battle) en dopen in de chocoladefondant met een choco dip dance. Tot slot mag u uw eigen Bossche Bol helemaal versieren om zo een écht uniek exemplaar te maken.

Af en toe een hapje nemen mag natuurlijk best. We drinken tot slot een heerlijk kopje koffie, thee en onbeperkte drankjes om te proosten op uw creatie! Met als eerste prijs een chocolade kus!

Na deze workshop bent u klaar voor uw eigen keuken. Geniet van deze zoete workshop op locatie in het centrum van Den Bosch!

Inclusief:
  • Glaasje Bossche (Kneup of Chocoladelikeur)Borrel
  • Bossche Bollen ingrediënten (de soes is al klaargemaakt voor u)
  • Het maken van 1 Bossche Bol
  • Onbeperkt koffie/thee, fris, wijn en bier
  • Verkiezing, 3e, 2e en 1e plaats met als hoofdprijs een chocoladezoen!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Langere versie:

Wilt u ook een wandeling vooraf het arrangement? Dat kan! U krijgt dan een korte wandeling onder leiding van een typetje naar de workshop locatie. Deze workshop duurt 2 uur! Wij bieden deze variant voor € 37,50 p.p. excl. 9% BTW aan.

Verlengde versie:

Wilt u juist de workshop helemaal volledig volgen en ook de soes zelf klaarmaken? Dan bieden wij de verlengde variant van 3 uur voor € 46,50 p.p. excl. 9% BTW.

Optioneel:

Een aantal Bossche Bollen mee naar huis nemen om er later nog van te kunnen genieten. De meerprijs is 2,50 per Bossche Bol die u mee wenst te nemen naar huis.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze workshop? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan